Ahoj,
Teď se chystáme s dětmi 4roky a 7měsiců do Plzně na pár dní, nedali byste mi prosím nějaký typ, kam s nimi vyrazit. Nějaká herničky, kavárna vhodná pro děti,... Určitě počítáme s se ZOO a Dinoparkem, ale co dál má smysl Techmania pro takhle malé a co muzeum Loutek? Nebo Radyně?
Děkuji za jakýkoliv typ a odpověď
@andrasce ještě mě napadá muzeum strašidel, a do zoo vláčkem z náměstí 🙂
Teď mají v Depu program Tajemný les, také by to stálo za to 😊
@andrasce
Ahoj,
my byli s dětmi v Plzni na víkend minulý rok na podzim. Dinopark určitě dejte, je vizuálně a zábavně moc hezký, spousta dinosaurů, prolézaček, her. Pro sedmiměsíční dítě spíše Zoo, malý se v tom věku líbili spíše živé zvířátka než dinosauři, ale taky ji bavily ty zvuky dinosaurů. Jinak jak píšou i holky níže, tak toho vyžití v Plzni a okolí je dost i pro rodiny s dětmi, nám nestačil ani prodloužený víkend."
@doubrafka
Áno, taky můžu posoudit ve srovnání se všemi Dinoparky v ČR i na Slovensku.
Je sice menší, ale včetně modelů dinosaurů je tam i 3D kino, různé hry a vzdělávací programy pro děti, hřiště, malování na tělo. Nám se z těch českých líbil nejvíc právě díky tomu venkovnímu prostředí a menšímu prostoru, neměla jsem o děti takový strach a i když tam bylo dost lidí, nikde jsme nečekali a nemačkali se.
@andrasce Zoo je super, i Dinopark, nám se líbilo v area D, vyblbnou se děti i dospělí 😊. Jinak třeba Radyně, bazén Slovany, v Dobřanech dělají výbornou točenou zmrzlinu, v okolí Plzně je i spoustu zřícenin, pokud jste pojízdný.
V Blatné můžete jít jak na prohlídku zámku, tak i v parku nakrmit daňky😊, koupaliště Rokycany, muzeum loutek v Plzni, akvatera, atd 😁