Hledám kamarádku z Plzně

nufinka88
14. kvě 2024

Ahoj, hledám pohodovou kamarádku na popovídání z Plzně. Je mi 35, na podzim čekáme první přírůstek do rodiny. Tak určitě najdeme společné téma 😉

merita01
16. kvě 2024

Ahoj muzeme se klidne seznamit akorat ja uz mam velkeho syna který chodí do skolky a je mi 25 let

akyna84
18. kvě 2024

@nufinka88 ahoj.. Jsem z Plzně a taky bych ráda kamarádku na pokec atd. Ja děti ještě nemám a přírůstek by měl přijít na svět v lednu

leila7
25. kvě 2024

Ahoj sice nejsem z Plzně ale pikud by nevadilo take rada hledam kamaradku na pokec ci na nakupy a tak mam 7 leteho kluka

lkrivankova
18. čer 2024

@nufinka88 cauky, je mi 30 a na konci tydne nas chlapecek oslavi rok. Jsem ze Slovan a pokec bych ocenila😊

moncheris
19. čer 2024

@nufinka88 ahoj, my bydlíme kousek za Plzní, ale v Plzni bývám často 🙂 bude mi 34 a v září čekáme poslední přírůstek 👨‍👩‍👧‍👧🤱❤️

andrea97
24. srp 2024

Ahojky, ja jsem z Horní břízy takze kousicek od Plzne 😊 me je 27 a mam doma 8 letou Elisku a tet koncem zari by mel prijit na svet Leonek 😊 rada si popovidam a urcite radi zajdem na hriste i do hernicky

nufinka88
autor
Včera v 06:29

Obnovuji. Nasemu malemu je ted 1,5 mesice. Najde se prosim take prvomaminka s prckem v podobnem veku na spolecne prochazky po Plzni? 😉