Hledám kamarádku taky na mateřské na sportování, kafe, výlety a tak...

krysa_
21. dub 2022

Ahoj, je mi 29 let a hledám kamarádku taky na mateřský, úplně nejlépe s podobně starým dítkem, mám ted syna který má něco přes 13 měsíců 🙂

Ráda sportuju (začala jsem běhat, posiluju, dělám pilates), zajímám se o výživu, ráda čtu, vařím a peču, zajímá mě i móda a kosmetika, trochu taky ekologie, ráda chodím do přírody, teď hlavně okolo plzeňských rybníků. Taky jsem se pustila do hubnutí, už mám dole 15 kilo ale ještě aspoň 10 mě čeká, tak klidně můžeme hubnout spolu.

Říkala jsme si že by bylo fajn mít podobně naladěnou kamarádku se kterou bysme mohly třeba do dětský herny, na hříště, zasportovat si... 🙂 Ráda pokecám o dětech ale rozhodně nemusíme řešit jen je :D Jestli tu je nějaká spřízněná duše, tak budu ráda když se mi ozve, můžeme si chvilku jen psát a uvidíme jak si sedneme 🙂

flufinda
Autor odpověď smazal
Zobraz
pexi
25. dub 2022

@krysa_ ahoj, ráda se seznámím. Mám už 2 mrňousky. Jednu pětiletou slečnu a osmiměsíčního chlapečka. Můžeme si zkusit napsat, zda si sedneme 🙂

janina2021
30. dub 2022

@krysa_ ahojky ☺️ mám sice dvouměsíční a a devítileté dcerky ale ráda bych se seznámila 😉 taky se zajímám o hubnutí kosmetiku atd... Chci se do toho pustit a budu moc ráda za parťačku ☺️

vendul95
30. kvě 2022

@krysa_ Ahoj, jestli stále hledáš nějakou parťačku na mateřské, tak budu rada, když se ozves. 🙂 Je mi 26 let a mám dvouletého syna .🙂

zuzkaqoska
7. srp 2022

@krysa_ ahoj. Aj ja som na materskej. Mam dvojročnú dcérku a 9 mesačného syna. Bývame vo Vejprniciach. Rada sa zoznamim 🙂