Hledám kamarádku na mateřské - Plzeň a okolí

verulina9
25. srp 2022

Zdravím, neni tady taky nějaká maminka na mateřské, která by se ráda seznámila a někdy něco podnikla? Mam syna 14měsíců. Bydlím na vesnici kousek za Plzní. Kamarádky mám, ale buď jsou bezdětné, takže pracují a nemají tolik času a nebo děti mají, ale nechce se jim nic moc podnikat a když už tak 1x za měsíc…Upřímně mě to teda doma pořád nebaví, kord teď když už malej běhá a vše ho zajímá a chce být furt venku. Budu ráda, když se někdo ozve. Hezký den ☺️

hrasulda
25. srp 2022

@verulina9 Ahojky, ráda něco podniknu. Mám dceru 1,5roku a syna 5 let. 🙂 kde bydlíte?

marushe1
26. srp 2022

@verulina9 Ahoj, ja se rada seznamim, pokud nevadi, ze mam dceru teprve 4 mesicni. 🙂 Bydlim v Plzni na Doubravce a bohuzel zatim moc neridim, ale kdybyste se chystala do Plzne, tak se rada pripojim. 🙂

dianemash
26. srp 2022

Mám syna 15 měsíců, bydlíme v Doudlevcích,ale jsem nepojízdná ,takže pro mě je setkání ideální po Plzni 😏 kdybys někdy chtěla s klukem zajít někam do parku nebo do koutku tak se ozvi 😊😇

pexi
28. srp 2022

@verulina9 ahoj, bydlím na Slovanech a mám ročního syna a pětiletou dceru. Určitě ráda něco podniknu. Dcera obvykle chodí do školky a velkou část dne jsem tak jen s malým.

locika13
30. srp 2022

@verulina9 ahoj a odkud jsi, já jsem ze Zruče, mám syna 1 rok a dceru 3 roky. Ráda se seznámím. Auto mám, ale pokud by byl někdo přímo ze Zruče, tak by to bylo ideální 🤗

nikca2019
14. únor 2023

@locika13 ahojky mám tři letou dceru a rádi se seznámíme 😊😊