Perníčky na dort. Doporučíte někoho?

daasqua
18. pro 2024

Ahoj, nemá někdo zkušenosti se zdobením dortu perníčky s různými motivy (zápichy apod)? Na kolik vás to vyšlo nechat si perníčky někde udělat? Můžete někoho doporučit? Chtěla bych synovi udělat třeba s motivem autíček. Potahované dorty nemáme rádi, takže bych asi upekla (případně někde objednala) a použila právě perníčky na zdobení. Děkuji

rnika
18. pro 2024

Koukněte na jedunaperniku ...

rozitta
19. pro 2024

@daasqua ahojky, musí to být perníčky? Co nechat vytisknout obrázek na jedlý papír? Takový přes celou vrchní stranu dortu.

verunnaj
19. pro 2024

Sladkemaluvky určitě ☺️

mariti
19. pro 2024

@rnika Tyjo, díky za tip, možná využiju.... čekají nás narozeniny v únoru a březnu 😉

daasqua
autor
19. pro 2024

@rozitta My měli 2x (pro dceru) obrázek nahoře na dortu, ale myslím gelový (nebo papírový a přes to cukrář něco dal) a taky to právě rodina moc nemusí, je to moc sladké. Tak mě právě napadly ty perníčky, ty mají všichni rádi. Potahované dorty nejíme už vůbec, i když to vypadá velmi hezky... já razím názor, že dort má být hlavně dobrý k jídlu 😀
Loni měl syn mechový dort, se silničkou z čoko posypu a marcipánovým autíčkem, to bylo fajn.

michaela666
19. pro 2024

Objednávám od paní, která na perníčky maluje nebo přímo tiskne podle předlohy. 4 figurky o výšce 8 cm + číslice mě stály kolem 600 i s poštou. Chuťově výborné.

Našla jsem ji ve skupině perníkářek na fb, kde je veliká nabídka a jedny hezčí než druhé.