Rodinné pokoje ve východních Čechách. V jaké nemocnici jsou?

miyami
28. črc 2022

Dobry den,

chtela bych vas poprosit o tip na rodinne pokoje/nadstandardni pokoje v nemocnicich ve Vychodnich Cechach nebo v dojezdove vzdalenosti do 1 hodiny od Pardubic.

Hledame nemocnici, ve ktere muze tatinek zustat s maminkou a mimcem po celou dobu a je s nimi “ubytovan” prave v rodinnem pokoji nebo jednoluzkovem nadstandardu s pristylkou. Nasli jsme nemocnici v Melniku, Karvine, Ostrave…ale nic pobliz.

Jsme si vedomi toho, ze v den D nemusi byt volna kapacita, ale radi bychom vybrali takovou porodnici, kde tato moznost existuje.

Predem moc dekuji za tipy a pripadne sdileni vasich zkusenosti z techto pokoju 🙂

Mejte se kraaasne 🙂

martt
28. črc 2022

@miyami Pokud vím tak Fakultní nemocnice Hradec Kralove má nadstandardní lůžka , kde může být i tatínek. Nevím teda jak je to tam se spaním tatínka . Ale přes den v nadstandardním pokoji měli maminky tatínky normálně.

dashyyy
28. črc 2022

Myslím, že i Havl. Brod má tuhle možnost, bude to teda na hraně dojezdu, ale ta hodina od Pce je reálná

barmil
28. črc 2022

@miyami Čáslav má, může tam být další osoba nonstop, pokoje jsou tam takové dva

miyami
autor
28. črc 2022

Moc dekuji za reakce 🙂 Mrknu na Caslav a Havl.Brod 🙂

barmil
28. črc 2022

@miyami jela jsem tam na druhý porod až z Hlinska a dojela jsem úplně v pohodě, hodina cesty.

miyami
autor
29. črc 2022

@barmil mohu se prosim zeptat, jak jste byla v Caslavi spokojena?

barmil
29. črc 2022

@miyami já Volila mezi Kolínem a Čáslavi, ale v Kolíně mi chyběl lidský přístup, i když známe primáře, tak personál šílený a je to tam jak na běžícím pase.
V Čáslavi je to menší, klidnější. Porodní sál je jeden, hezký, moderní, s vanou. Zbytek oddělení je old school, zařízení je stejné, jako když jsem rodila 2009, ale je tam menis provoz, takže klid, personal moc hodný, je to "rodinné". nadstandardní pokoje jsou dva, ty mají lednici, tv, postel pro tatínka, konvici. Já si je brala hlavně pro klid a svoji koupelnu. Nemám potřebu si s někým vyprávět, chtěla jsem klid na spaní a návštěvy bez omezení. Ale na normální pokoj bych nešla, některé nemají ani koupelnu, nebo jsou dokonce až po 5, to bych se zbláznila