Ahoj, čeká na operace varlete, nenašla jsem žádné objektivní recenze na nemocnici, ať vím jaké zacházení nás čeká. Pokud máte zkušenost, budu ráda za komentář, případně i na jinou nemocnice, děkuji
@nikola1email pokud se rozhodnete, že to nemusí být zrovna Pardubice, doporučila bych dětského chirurga Libora Janečka.
@phoebeeq s tím souhlasím, ale každá nemocnice má někoho, kdo by tam být neměl a tu reputaci pak háže na všechny.S neurologií zkušenost nemáme, jsem ráda, že to vím, děkuji. Já osobně mám zkušenost s Pce s kardiologii, nefrologií a tam je přístup k dětem skvělý. A třeba porodnice na Šestinedělí 2 sestry na pěst, já spadala pod neonatologii (byli v inkubátoru) a tam je jiný svět, tam se ptají maminek co a jak bude, pomáhají apod a opět jedna sestra hrůza, která ne dodržovala ten jejich finský způsob, ostatní úplně božský. Proto jsem ráda za každou vaši zkušenost nezkušenost
@gruyerre Děkuji za radu
Ahoj, nevím jak aktuální je tvůj dotaz. Ale my jsme se teď se synem vrátili z dětské chirurgie v Pce moje zkušenost je jen pozitivní.
@nikola1email Přesně s tímto zkušenost nemám, ale s nemocnicí v Pardubicích mám i od známých jsem slyšela spíše špatné zkušenosti z různých oddělení. Nejhorší je za mě neurologie a jejich přístup. S tímto bych šla do fakultky do H.K.. Tam budou mít myslím i víc zkušeností. Přece jenom je to fakultka, jsou tam lékařské kapacity...