Operace varlete - dětská chirurgie Pardubice. Jakou máte s nemocnicí zkušenost?

nikola1email
12. únor 2025

Ahoj, čeká na operace varlete, nenašla jsem žádné objektivní recenze na nemocnici, ať vím jaké zacházení nás čeká. Pokud máte zkušenost, budu ráda za komentář, případně i na jinou nemocnice, děkuji 🙂

phoebeeq
13. únor 2025

@nikola1email Přesně s tímto zkušenost nemám, ale s nemocnicí v Pardubicích mám i od známých jsem slyšela spíše špatné zkušenosti z různých oddělení. Nejhorší je za mě neurologie a jejich přístup. S tímto bych šla do fakultky do H.K.. Tam budou mít myslím i víc zkušeností. Přece jenom je to fakultka, jsou tam lékařské kapacity...

gruyerre
13. únor 2025

@nikola1email pokud se rozhodnete, že to nemusí být zrovna Pardubice, doporučila bych dětského chirurga Libora Janečka.

nikola1email
autor
16. únor 2025

@phoebeeq s tím souhlasím, ale každá nemocnice má někoho, kdo by tam být neměl a tu reputaci pak háže na všechny.S neurologií zkušenost nemáme, jsem ráda, že to vím, děkuji. Já osobně mám zkušenost s Pce s kardiologii, nefrologií a tam je přístup k dětem skvělý. A třeba porodnice na Šestinedělí 2 sestry na pěst, já spadala pod neonatologii (byli v inkubátoru) a tam je jiný svět, tam se ptají maminek co a jak bude, pomáhají apod a opět jedna sestra hrůza, která ne dodržovala ten jejich finský způsob, ostatní úplně božský. Proto jsem ráda za každou vaši zkušenost nezkušenost 🙂

nikola1email
autor
16. únor 2025

@gruyerre Děkuji za radu 🙂

petra_od88
22. bře 2025

Ahoj, nevím jak aktuální je tvůj dotaz. Ale my jsme se teď se synem vrátili z dětské chirurgie v Pce 🙂 moje zkušenost je jen pozitivní.