Dobrý den,
jdu s prosbou o radu ohledně logopedie. Chodím s 3,5 letou dcerkou od dubna do Skutče. Místo písmenek T, S, C vyslovuje v slovech K. Např. tatínek - kakínek, slunce - klunke. Bohužel to bude chtít asi změnu. Doma s drilem u papíru ji za boha nedonutím spolupracovat. Ráda bych to pro ni nějakou zábavnější metodu. Doporučíte mi prosím někoho, pro tak malé děti? Dcera ta slova fakt docela patle. ☹ Děkuji.
@barmil já to chápu, že je potřeba cvičit doma. Bohužel jsem nyní zjistila v jiné diskuzi, že říkanky a dril slov, kde je to písmeno co jí nejde, není to pravé ořechové. Proto uvažuju, že bych zajela k někomu jinému. Já mám chuť cvičit, to ano. Ale chtít po ní, aby opakovala tatínek, když se trápí a nejde jí to.....že traktor dělá kkkkk, místo tttttt...a začne mi plakat, je to zoufalé!
Chodíme k mgr. Kostelecké v Hlinsku na poliklinice.. chodila jsem se synem 4roky a teď jsem začala i s dcerou.. za mě naprosto super.. umí to s dětma, zkouší různé postupy, pokud se nedaří a hlavně si umí děti získat že bezproblémů spolupracují.. vřele doporučuji 🙂 ale netuším jak je na tom kapacitně
@milkywei
@milkywei ono nic zábavnějšího není, logopedie je prostě o nácviku a o práci doma, v ordinaci ji to nikdo nenaučí, to byste tam museli denně.
Vynikající logoped je v Kolíně, ale to už je pro vás asi daleko.