Dobrý den, byla jsem 19 dní v září na neschopence. 14 dní mne platí zaměstnavatel a 5 dní by měla zaplatit předpokládám sociálka. Nicméně jsem se dívala, že mi došla výplata pouze za 3 dny. Je to normální, že to posílají rozdelene a zbytek ještě dorazí, nebo je spíš pravděpodobné, že se například lékař upsal a ukončil mi neschopenku o 2 dny dřív? Jde mi hlavně o to, abych v práci neměla neodpracované 2 dny.
@malinkata právě že ne, pořád je září
Mě přišla za jeden den z 10ti...volala jsem na ČSSZ a zbytek vyplatí až dorazí z práce doklad o ukončení nemocenské.
@radkazenklava dekuji
Nechápu. Jak ti mohly přijiz peníze za září když září ještě stále je?
Září čekej až v říjnu..
@majena39 popravdě taky mě to překvapilo, ale je tam jasné napsané že je to za 19.-21. 9.
Něco podobného jsem dnes řešila, poslali mi částku za 2 dny 19-20.9. Nicméně na nemocenské jsem stále. Volala jsem na sociálku a došli jsme k tomu že dr. to poslal na dvakrát, takže zbytek budou teprve později doplácet.
Mudr. může vydat lístek na peníze k jakémukoliv datu v měsíci. Jen je v obecné povedomosti společnosti,že se vydává ke konci měsíce. Je to tak zpravidla nejčastější, ale nemusí to tak vůbec být. Pokud ossz dostane lístek na peníze k nějakému - jakémukoliv datu,a je tam nárok na plnění, tak ossz vyplácí. Takže se spíš dostat MUDr. k jakému datu lístek na peníze vystavil.
Nedělil se v té době měsíc?