Je tady nekdo kdo v posledni dobe zadal online? Za jak dlouho jsme meli penize na uctu?
Žádala jsem 4.11. a dosud nic...
Zadala jsem začátkem tydne. Pres mejl, tem jejich kontaktní formular nefungoval. Melo by to přijít dp 30 dnum
Ale dívám se na loňský rok, kdy jsem žádala na pobočce a stejně to došlo za 3 týdny, tak teď to asi rychlejší nebude.
Do mesice.
Já žádala 10.11., 12.11 mi přišel email, že žádost byla zpracována a 24.11. jsem měla peníze na účtu.
Mě teprve před týdnem přišlo vyrozumění... s tím, že do 30 dnů pošlou...
Žádala jsme 12.11. a dnes mám peníze na účtu, ale do emailu psali, že do 30 dnů
Vsem diky za odpoved! Jeste jedna otazka. Mela jsem dve zadosti, ale mail o potvrzeni podani mi prisel jen na tu prvni zadost. Myslite, ze ji mam podat znova nebo bude lepsi tam zavolat?
Ahoj, posilala jsem online cca pred mesicem a do 14dnu od podani jsem mela penize na uctu.
Podej znova, a pozor na velikost mailu, max 5MB. Vždy ti musí přijít automatická odpověď.
Ja jsem poslala zadost datovkou 5. 11. a nemam zadnou odpoved a ani penize…
žádala jsem 16.11.2020, vše jsem posílala na email, přišla odpověď, že je to zpracované a na vyplacení je 30 dní
Já posílala tento týden žádosti dvě a na obě mi přišlo potvrzení o přijetí.
Tak jsem si teď volala, že mi neprislo žádné potvrzení....a je to jak tu někdo psal, přílohy musí být do 5mb jinak jim to nedojde...
Ja to ted poslala znova a uz mi prislo potvrzeni. Tak snad to tam maji.
VZP ma vzdy cca 30 dnu na vyplaceno prispevku
Holky, nemáte prosím zkušenost, jestli stačí ty doklady vyfotit mobilem? Nebo to musí být nascanované? Chci to posílat přes online formulář... Děkuju 🙂
@emillyhk ja vsechno uz jen fotim a nikdy nebyl zadny problem
Děkuju 🙂👍
Taky jsem zvědavá, za jak dlouho to pošlou. žádala jsem před týdnem.