Zdravím všechny a chci se optat 😉 Teď jsem skoro rok neřídila marodila jsem a na řízení jsme se necítila a zjistila jsem, že mám řidický průkaz, které končili 31.12.2013 - byl vydaný v rce 2002 ....... Byl jste nikdo v podobné situaci a platil jste nějakou pokutu ? Prosím pouze zkušenosti né co píšou na netu - moc díky
Já po svatbě měnila řidičák až po roku...nějak nebyl čas a možnost se tam dostat, je ale fakt, že jsem vůbec neřídila 🙂 Nedostala jsem pokutu a ani se nad tím nepozastavili 🙂
Zaplatíš jen správní poplatek 50 Kč za výměnu, protože jsi to nestihla do stanovené lhůty a ŘP už je tak neplatný. Pokutu bys platila pouze v případě, kdybys s tímto ŘP řídila, jinak ne.
@petrusew Výměna po svatbě je něco jiného, ŘP ti pořád platil, ale u té povinné výměny skončila jeho platnost.
@tarra27 Na nové zkoušky ji nikdo určitě posílat nebude, není k tomu důvod.
Pokutu žádnou platit nebudeš, zaplatíš manipulační poplatek 50,- a vystaví ti nový. Já měla zákaz řízení na dva roky, za tu dobu mi řidičák taky propadl a dostala jsem pak normálně nový. 🙂
No pokutu ti můžou dat, ale třeba i "jen " 50kc,100kc...ale zajdi tam co nejdřív aby te neposlali na nové zkoušky a testy.....