Zdravím, jsem ve 29tydnu těhotenství. Od začátku jsem vedena na úřadu práce, ale podporu už mám vyčerpanou, tudíž nic nepopírám.
Vzhledem k situaci, jaká je (koronavirus) by bylo nejlepsi, aby přítel zůstal doma (pracuje v obchodě, kde chtějí udělat jen přepážku), ale zaměstnavatel ho nutí jako jediného jít do práce.
Můj dotaz zní: Kdybych si zařídila na gynekologii papír s tím, že jsem na rizikovém těhotenství, aby si na mě přítel mohl vzít OČR, co by to pro mě znamenalo na ÚP? Je to vůbec možné?
Předem děkuji za odpověď.
Já měla rizikové těhotenství, GDM na PADech a riziko předčasného porodu, takže klidový režim povinny. A osetrovacku na mě manžel neměl a obavám se ze když by byla nutná osetrovacka jako třeba fakt u přísného klidu na lůžku tak tehotny jsou tak specifická skupina pacientů ze by musela byt v porodnici. Jinak těhotenství není nemoc. Holt dodržujte hygienické pravidla ♀️ A po porodu leda otcovské volno
Ne. To ti ani nikdo nenapíše. Kdyby si na tom byla tak zle tak ležíš v nemocnici.
To jsem zvědavá na odpovědi. Pochybuji že někdo dostal na těhotnou ocr. Navíc " zařídit si ze jsem na rizikovem"? Jako vymyslet si diagnozu?