Zdravím, mám konkrétní dotaz pro rodiče v domácnosti (s reálnou zkušeností z posledních let). Jakým způsobem jste dokládali docházku do školky na ty maximálně 4 hodiny? Vyžaduje to pojišťovna nebo jiný institut vůbec?
Dítě vodím na žádost školky ráno na 7.50 a vyzvedávám po obědě ve 12.30. Jde mi hlavně o to, zda reálně řeší tu půl hodinu nebo jde opravdu jen o to, že tam dítě nespí a vodím si ho "po o" domů. Díky za odpovědi.
Po mě nic nechtěli jen adresu školky zřejmě aby si to ověřili jinak vaše docházka je ok ..jde o to že tam dítě nespí ..
Neřeší, normálně je to dopolední režim. Úplně v pohodě.
Málokde to vychází pod ty 4 hodiny. Musela jsem vždy dítě dovést max v 7:50 a vyzvednout nejdřív ve 12:15. Nikdo to nikde neřešil
Nikde jsem nedokladala, když byl syn ve školce tak chodil 7:30 až 12:15, jde o to spaní.
Ja bych se zeptala přímo ve skolce, u nas v detske skupine vedou dochazku od do a jednou za cas prijde kontrola z UP na deti, jejichz rodice pobiraji RP a uz se stalo, ze museli cast prispevku vracet, ale s kontrolou z pojistovny na dochazku jsem se jeste nesetkala...
@mirin89 UP je něco jiného, to chápu, že kontrolují, když maminky pobírají RP. V tomto případě už se nepobírá nic, rodič může být doma do 7 let věku dítěte, zadarmo. Dítě nesmí ve školce spát, pojišťovny to nekontroluji. Já jsem podepsala jenom čestné prohlášení, ani školka je nezajímala.
Po mně chtěli jen čestné prohlášení.