Nepřišla mi mateřská.Vedela jsem že se neco děje,protože chodí vždy pravidelne,ale zároven jsem vedela,že všechny papíry atd.mám ok.
Tak jsem volala na UP.Pani mne odkázala na jinou pani..no a přišli jsme k tomu,že mne odesílala před 3týdny upozornení,že potřebuji doložit moje a manželove potvrzení o tom,že jsme pořád zamestananí v ČR(jsme Slováci).
V ten den jsem to oskenované odeslala na meil.
Pak mne ale napadlo,není možné,že by mne doporučená zásilka nepřišla,jelikož jsem na pošte snad každý den a snad každý den mne chodí domu balíčky..
Proto jsem napsala na UP doporučene toto:
Tímto Vás žádam o zaslání kopie podacího listku, resp. dokladu o zaslaní uředné zásilky,ze dne 21.10 ,protože uvedené nedoručení zásilky si chci vyreklamovat u Českej pošty, nakolik nemám vědomost o skutečnosti, že by mi doručili Oznámení o uložení zásilky. Protože se jedná o pro mne dost důležitou úřadní věc, ráda bych se v budoucnu vyhla podobným problémům.
Děkuji za pochopení.
Vaší žádosti o zaslání kopie podacího lístku nelze bohužel vyhovět. Reklamaci nedoručené pošty odeslané Úřadem práce, může podávat jen odesílatel – tj. Úřad práce.
Proto se ptám,ja nemužu nijakým zpusobem zjistit,že opravdu to bylo odeslané?Nahlodáva mne totiž myšlenka,že to odeslané nebylo.
A když si představím,že matce samoživitelce jednoho dne proste nepříjde na učet 7600kč tak mne je normálne zle.
Děkuji za odpovedi.
Dnes mi pani odepsala:
Dojdi na ÚP a nahlídni do spisu.