Propustka manžela při doprovodu do poradny (40.tt). Je to možné?

emamir
8. pro 2020

Holky, pěkný den!
Nevíte, jestli je možné, aby měl manžel propustku jako doprovod do porodnice (poradny)? Mám pár dní po termínu a častější kontroly (2x týdně), porodnice je vzdálená cca 15km od našeho bydliště, autobusem si netroufám, na to už se opravdu necítím a autem to je taky tragédie, protože u nemocnice nejsou volná místa k parkování. Manžel mě vždycky vyloží a pak jede někde, kde by mohl zaparkovat. Problém je, že si nemůže brát tolik volna v práci. Nemáte některá zkušenost? 🤔

martt
8. pro 2020

@emamir Mne doktor propustku pro manzela normálně napsal, když mne vezl na kontrolu v 39 týdnu. Ale možná bych si zavolala přímo k vašemu doktorovi a zeptala se sestry jestli by mu ji potvrdila.

veroniquecz
8. pro 2020

@emamir ano, může mít propustku jako doprovod, po dobu nezbytně nutnou.

leniczka23
8. pro 2020

Ano může

trlik
8. pro 2020

Mě vozila ségra na poradny a manžel mi dal vždy z prace propustku na oražení a makal doma na baráku. Sestřička se nikdy na nic neptala, jen dala razítko plus datum.

drep
8. pro 2020

@trlik tak tím bych se fakt chlubila🙈🤷‍♀️

kami1984
8. pro 2020

@drep přesně tak a kvůli takovým kolikrát tyhle věci ruší anebo přísněji kontrolují...

sigyn
8. pro 2020

Manžel se domluvil s šéfem, jestli může jít jako doprovod. Do hodiny jsme byli zpátky (a to jen kvůli frontám). Šéf ani žádnou propustku nechtěl.

j.a.n.i
8. pro 2020

@emamir No, tohle je na rozhodnutí doktora, jestli vyhodnotí, že je doprovod nutný a propustku potvrdí nebo ne.

emamir
autor
8. pro 2020

Díky holky za info ❤️❤️