Zdravím ženy, zrovna řeším příspěvky od VZP. Mám za sebou dva Screeningy, které pojišťovna proplácí. Všimla jsem si, že mají na stránkách napsané, že proplácí i těhotenské vitamíny?! Nevíte o jaký druh vitamínů jde? Myslíte, že by se do toho daly zapojit takové ty femibion atd?? Jsou šíleně drahé 🤣🤣a vzhledem k tomu, že mi tam ještě nějaká částka zůstává tak bych zkusila uplatnit. Nemáte zkušenosti?? Děkuju 😘
Můžu se, čistě ze zvědavosti, zeptat, kolik vzp proplácí těhotným? Jsem u RBP a proplatili mi jen 1000,- 😤
Mě na pobočce nevzali žádné vitamíny...
jak to vubec je s temi prispevky? VZP dava 3500 a pak je tam jeste pro miminko 1000kc jak se narodí. Takze screening je 1500 a plus pak k tomu cokoliv z vyšetření do 3500? Kdyz jsem byla tehotna poprve r.2017 tak vim že mi screening proplatili a pak už mi nechtěli nic dát. A limit nebyl vyčerpán. Ženská na pobočce mi řekla tenkrát že buď si mám zažádat za ten screening nebo něco jiného, že oboje nejde
@hanka_12345 Oboje jde... Teď jsem to řešila... Z vašeho balíčku 3500 Kč můžete uplatnit cokoliv, co je spojeno s vaším těhotenstvím (např. screening, vitamíny, laktační poradkyně apod.) Z balíčku miminka 1000 Kč pak můžete uplatnit, jak se miminko narodí, vše, co zakoupíte pro miminko v lékárně.
Co jste uplatňovala k tomu screeningu, že vám to nechtěli proplatit? Já s nimi teď, ani při mém prvním těhotenství, problémy žádné neměla... A to uplatňuji s prominutím každý prd 🙂
@laloogrey to uz si nepamatuju bohuzel ☹ ale co jsem si kdy uplatnovala tak bylo ok..ockovani a tak
@brigitasturcova vitamíny musí být pro těhotné. Vyložené ty typu femibion apod.
Jinak to jde kombinovat a uplatnit klidně screening, vitamíny, kojící čaj, dent. pomůcky…
@journals užívala jsem Superfolin a nevzali mi to...
Ano, Femibion jsem uplatňovala u VZP a proplatili to bez problémů 🙂