Kdo se vyznáte.
Aktuálně se budu stěhovat od manžela. V lednu bych si chtěla požádat o příspěvek na bydlení za 4. čtvrtletí. Ale jak je to v případě, že v říjnu budeme ještě bydlet spolu a listopad, prosinec ne? Mám doložit papír pouze za 2 m nebo i společné? Tj. dokumenty na 2 místa bydlení?
@lencaa11 to vím, ale dokládá se vždycky za čtvrtletí nebo můžu jakékoliv 3 po sobě jdoucí měsíce?
To určitě čtvrtletí teď se do konce října podává červenec ,srpen září ,když se budete stěhovat doložit říjen ,listopad prosinec
@lencaa11 tak jsem si to myslela. Ale nevím, jak je to , když se v průběhu čtvrtletí stěhuju a je nás jiný počet (manžela budu vylučovat z příjmů).
Spíš jestli nemá někdo zkušenost...
Myslím si, že jsem někde četla, když jsem to studovala pro sebe, že pokud neodbydlíš celé čtvrtletí, tak nedostaneš 100% příspěvku na základě tvých příjmů a výdajů, ale jenom 80%.
@lucye0 To by mi nevadilo. Alespoň něco. Psala jsem už i na pracák a vypadá to, že se tam budu muset stavit 🙄 moc se jim to vysvětlovat nechtělo
Musíte podat 3 měsíce po sobě a hlavně vše doložit na úřad od soudu a nechat manžela vyloučit ze společné posuzovánich osob pokud