Holky, ty online kalkulačky příspěvků na bydlení fungují? Ukazuje mi to asi dvojnásobek než dostáváme.
Rodicovsky prispevek se normalne pocita jako prijem. Jo pockej podivam se ti. Pocitala jsem to tady a me to sedi. https://www.finance.cz/duchody-a-davky/kalkulac... zkus to znovu a ucidis, jestli chces, tak mi posli udaje do zpravy a zkusim ti to spocitat.
Ahoj, chtěla bych vědět jak je to s žádostí o příspěvek. Na stránkách úřadu práce, jsem vyčetla, že se dokládají zaplacené doklady za předchozí čtvrtletí, a když jsem v tom bytě předtím nebydlela, tak mi budou počítat 80% normativních nákladů. Když půjdu žádat, tak budu mít tedy jen nájemní smlouvu, nějaký doklad o tom, že jsem zaplatila za nájem a zálohy na další měsíc, ale ne za celé tři měsíce, tak jsem pochopila, že mi budou počítat těch 80%. A na další čtvrtletí už přinesu doklady a budou mi počítat skutečné výdaje? A v jaké formě se to dokládá, když budu vše posílat pronajímateli na účet, bude mi stačit nějaké potvrzení o transakci vytisknuté z internetbanky? Jo a když platím zálohy, tak asi budou chtít vidět roční zúčtování, pokud by mi třeba nějaké peníze vraceli, nemám povinnost je vrátit sociálce? Děkuji 🙂
A mas to vsechno dobre zadane? Jako pocet clenu domacnosti a deti? prijmy a tak? Kdyz jsem to jednou pocitala, tak to vyslo presne nebo skoro presne.