Taťka si teď pořídil druhého psa. U nich na vesnici chodí platit poplatky vždy od února do března na příslušný rok. Říkám že by měl jít nového psa přihlásit, on že se má jít zaplatit až v tom únoru (tedy příští rok). Nevíte prosím jak to je? Já psa nemám...A on tam volat nechce, protože tvrdí Vždyť vím jak je to...
At se zeptá tam, u nás se musí přihlásit snad do týdne od koupi/ adopce. A platí se poměrná částka i za ten předchozí rok. Loni sem přihlašovala psa koncem prosince a platila sem pár korun za rok 2023 a pak v červnu celý poplatek na 2024. Ale možná to má každá obec jinak.
Urcite jit prihlasit.
Přihlásit, přihlašovala jsem druhého psa v srpnu...a byl mi vyměřen poplatek do konce roku
U nás se štěně musí přihlásit do 1/2 roku. Musí si zjistit, jak to mají u nich na obci.
U nás je pejskař povinen přihlásit psa do 15 dnů ode dne pořízení.
Každá obec/město má tohle jinak . Já šla přihlásit v červenci , paní ať letošek neřeším a přijdu v únoru. Jenže u nás se za psa v rodinném domě platí 200Kč tak to nehrotí.
U nas se ani ofiko neprihlasuji, jsme mala obec, vsichni vedi, kdo ma psa.
Musí se podívat na OZV té obce, každá to má trošku jinak. V každé OZV je stanoveno, do kolikati dnů musí přihlásit nového psa. (Pracuji na obci a mimo jiné dělám i tohle).