Holky, já už z toho na mateřský úplně vypadla 🙈.
Jedeme na pár dní na Slovensko, ale při našem štěstí je docela pravděpodobné, že s některým z dětí vyrazíme na návštěvu pohotovosti, tak jsem si říkala, že by asi nebylo špatné nějaké pojištění... kde to prosím hledat? Nabízí to tolik pojišťoven 🙈.
Nepotřebujeme nic extra, ale prostě kdyby něco,ať jsme krytí... nemáte tip?
Díky!
Jestli na pár dni, tak v internet banking tam to můžeš rovnou sjednat.. 😊 Takhle jsem to dělala když jsme byli byť jen na otočku v Polsku😊. Jednoduchý, platba hnedka a člověk nemusí nikam.. 😊
@simkrk ony jdou online tuším všechny, nebo aspoň většina, co jsem rozklikla...spíš se tam asi liší cena a výše plnění....a právě asi pokud by to člověk chtěl všechno dobře zvážit, musel by prostudovat celé podmínky plnění 🙈. Tak patram, jestli to někdo neudělal🙂
Popravde jsem zjistila, ze nejlip me stejne vyjde pojistit se nekde, kde uz nejakou pojistku mam. Takze minule jsem konzultovala pojisteni s poradcem z Generalli. Mam u nich pojistku "na blbost", tak jsem overovala, ze plati pro celou rodinu i v zahranici. No a k tomu jsem chtela cestovni (vzhledem k te pojistce mi stavilo vcelku jedno z tech nizsich) a asistenci vozidla. Poslal mi dva navrhy, jeden jsem zaplatila a bylo.
Vlastne to, ze k tomu chci hned asistenci vozidla to taky dokaze protridit. Bez toho byva obvykle nejjednodussi vase zdravotni pojistovna.
pouzivam erv nebo allianz. Plneni podle toho,kam jedu a co tam budu delat. Do SR by mel stacit zaklad. Ono te osetri i bez pripojisteni, protoze EU, ale je to opruz a pokud by se fakt neco stalo a byl by nutny prevoz,tak bez pripojisteni vse platis. Takze se pojistuji i v ramci EU.
Na delší cesty dělám u tety přes Allianz a na kratší (do 7 dní) dělám pres mobilní internetové bankovnictví AirBank. Mají to přes AXA pojišťovnu. Je to rychle, nemusím nikam posílat peníze, protože AXA si to strhne primo z účtu. Plnění dávám buď střední nebo nejvyšší.
Já dříve dělala nějaké za pár šupů ke kartě, pak jsem si ale prošla podmínky a byla ráda že se mi nikdy nic nestalo. Takže teď pěkně za několik stovek klidně, ale pořádně. Většinou si srovnám na www.top-pojisteni.cz a vyberu vyšší krytí. Naposledy jsem byla ve Slovinsku a pro jistotu přidala i auto, to se mi tam fakt řešit nechtělo. A tak draze to nevyšlo
@heidi91 ja si právě taky říkám, že většina lidí si to zaplatí a využít to pak nemusí (a jsou tedy spokojeni), ale kdyby byl problém, tak jestli by pak vše šlo hladce (nebyla tam právě nějaká výjimka a tak).
Ja nam vzdy delam pojistku u sve zdravotni pojistovny. Jsme u 205 Prumyslove, maji 3 varianty. Muzu doporucit. Uz jsme bohuzel vyuzili pri tezkem urazu v Chorvatsku - dcera mela 10 zlomenin. Vse probehlo v poradku🙏🏾
Ja jsme v létě do Polska sjednávala přes aplikaci George myslím že spolupracují s Kooperativou. My jsme teda pro jistotu do toho cestovního pojištění nechavali připojistit i auto , kdyby se nám po cestě rozbilo.
My si vzdycky delame u soji zdravotni pojistovny (205).
Ale nikdy se nam nic nestalo, tak nevim 🤷♀️
Jak já vás chápu 🙈, Já chodím přes srovnavač, beru střed nebo vyšší střed, případně dodávám specifikaci dle aktuální situace. Mrkněte sem a zkuste si udělat porovnání https://www.usetreno.cz/cestovni-pojisteni/. Držím palce, ať vyjde bez pohotovosti.
Dělám cestovní pojištění u Kooperativy a vždy spokojenost, jde to i on-line 🙂