Plat podle nařízení vlády č. 341/2017 Sb., příloha č. 2. O jakou částku se jedná?

janickajana
20. srp 2019

Můžete mi prosím někdo poradit o jakou částku se jedná dle tarifu?
plat podle nařízení vlády č. 341/2017 Sb., příloha č. 2,

lenoulinkaa
20. srp 2019
sudylichozrout
Autor odpověď smazal
Zobraz
sudylichozrout
20. srp 2019

@lenoulinkaa Platová tabulka číslo 2 (od 1.1.2019)
Sem patří zaměstnanci, kteří jsou uvedeni v § 303 odst. 1 zákoníku práce, úředníkem územního samosprávného celku podle § 2 odst. 4 zákona o úřednících územních samosprávných celků a o změně některých zákonů, zaměstnancem státu v Akademii věd České republiky, zaměstnancem státu v Grantové agentuře České republiky, zaměstnancem státu v Technologické agentuře České republiky.

lenoulinkaa
20. srp 2019

@sudylichozrout o tom mě nemusíš poučovat. Jen je jednoduché najít přes google

sudylichozrout
20. srp 2019
dominikaromanova
20. srp 2019

@janickajana, na to, aby Ti zde někdo poradil jsi sdělila dost málo informací. Odkaz na zákon opravdu nestačí.

dominikaromanova
20. srp 2019

@lenoulinkaa, tak to jsem nepobrala. Myslím si, ze @sudylichozrout jen doplnila informace k příloze c. 2. Nemyslím si, ze by Te poucovala.

sudylichozrout
20. srp 2019

@dominikaromanova ja na to ted koukam a ona dala hlavne tabulky platne pro rok 2017. Takze to, co jsem psala, asi neplati. Vlastne vubec nerozumim dotazu, protoze pokud jde o nejaky inzerat, mela by napsat, co je to za profesi, pak se da carovat.

dominikaromanova
20. srp 2019

@sudylichozrout, proto jsem psala, ze ji nikdo neporadi.

sudylichozrout
20. srp 2019

@lenoulinkaa Platová tabulka č.2 (dříve č.4)
Zde najdeme ohodnocení pro pracovníky Policie, Vězeňské služby, strážníků městské policie, zaměstnanců krajských a obecních úřadů, Akademie věd, grantové agentury nebo České správy sociálního zabezpečení. (2017).

@dominikaromanova takze jsem to dobre mela. Ale dotaz je uplne stupidni.

lenoulinkaa
20. srp 2019

Ja jsem nepotřebovala vědět pro koho jsou... Asi tak. To mělo být pro zakladatelku

sudylichozrout
20. srp 2019

@lenoulinkaa Uaaaa, uz se orientuju. Jasne, chapu. Jsem spatne oznacila odpoved. Melo byt take zakladatelce. Pardooon 🙂
@janickajana ta tabulka, ktera je zde jako printscreen je z roku 2017 a castky iz neplati. Koukni na zneninroku 2019.

lenoulinkaa
20. srp 2019

@sudylichozrout V pohodě. Pokud má být placena podle tě tabulky, která by měla být aktualni, co jsem si ještě zkoušela ověřit. Tak si najde třídu plus léta a měla by vědět na kolika je.