Můžete mi prosím někdo poradit o jakou částku se jedná dle tarifu?
plat podle nařízení vlády č. 341/2017 Sb., příloha č. 2,
@lenoulinkaa Platová tabulka číslo 2 (od 1.1.2019)
Sem patří zaměstnanci, kteří jsou uvedeni v § 303 odst. 1 zákoníku práce, úředníkem územního samosprávného celku podle § 2 odst. 4 zákona o úřednících územních samosprávných celků a o změně některých zákonů, zaměstnancem státu v Akademii věd České republiky, zaměstnancem státu v Grantové agentuře České republiky, zaměstnancem státu v Technologické agentuře České republiky.
@sudylichozrout o tom mě nemusíš poučovat. Jen je jednoduché najít přes google
@lenoulinkaa ??
@janickajana, na to, aby Ti zde někdo poradil jsi sdělila dost málo informací. Odkaz na zákon opravdu nestačí.
@lenoulinkaa, tak to jsem nepobrala. Myslím si, ze @sudylichozrout jen doplnila informace k příloze c. 2. Nemyslím si, ze by Te poucovala.
@dominikaromanova ja na to ted koukam a ona dala hlavne tabulky platne pro rok 2017. Takze to, co jsem psala, asi neplati. Vlastne vubec nerozumim dotazu, protoze pokud jde o nejaky inzerat, mela by napsat, co je to za profesi, pak se da carovat.
@sudylichozrout, proto jsem psala, ze ji nikdo neporadi.
@lenoulinkaa Platová tabulka č.2 (dříve č.4)
Zde najdeme ohodnocení pro pracovníky Policie, Vězeňské služby, strážníků městské policie, zaměstnanců krajských a obecních úřadů, Akademie věd, grantové agentury nebo České správy sociálního zabezpečení. (2017).
@dominikaromanova takze jsem to dobre mela. Ale dotaz je uplne stupidni.
Ja jsem nepotřebovala vědět pro koho jsou... Asi tak. To mělo být pro zakladatelku
@lenoulinkaa Uaaaa, uz se orientuju. Jasne, chapu. Jsem spatne oznacila odpoved. Melo byt take zakladatelce. Pardooon 🙂
@janickajana ta tabulka, ktera je zde jako printscreen je z roku 2017 a castky iz neplati. Koukni na zneninroku 2019.
@sudylichozrout V pohodě. Pokud má být placena podle tě tabulky, která by měla být aktualni, co jsem si ještě zkoušela ověřit. Tak si najde třídu plus léta a měla by vědět na kolika je.