Dobrý den , jen bych si chtela udelat jasno ,schválili placený paragraf po celou dobu uzavření škol. Platí to i na školky ? Pořád říkají školáci, tak nevím. Děkuji .
Ano taky mám vystavený paragraf že školky, spíš mi jde o to jestli je placená celá doba nebo jen klasických 9 dní
@terez225 ted jsem nasla ze ctvrtek rozhodne ale zatim to vypada ze to klapne.
Zatím není, teď aktuální info:
Vláda chce nakonec opatření ohledně ošetřovného řešit zákonem. Mimořádná schůze Poslanecké sněmovny v legislativní nouzi by se mohla uskutečnit v úterý. Ošetřovné by se rodičům mělo vyplácet za celou dobu epidemie, co budou platit zákazy a školy zůstanou zavřené.
@leniczka23
@betelgeuzz ok super já nastupuju teprve zítra na paragraf tak mám 9 dní k dobru no .... teď padla dovolená. Díky holky 😊
A nevíte někdo jak to je, když si těch 9 dní nechci čerpat v kuse ale po částech? Třeba v pondělí a úterý práce a zbytek osetrovacka a takhle to dělat každý týden. Někdy hold do práce musím, poprosím ségru a někdy zustanu doma.... Lze to tak? Účetní si myslí, že ne, ale já jsem to tak při běžné osetrovacce dělala...V této situaci nevím...
@blumchenkin takhle to nejde, do práce můžeš, ale OČR se tím neprodlužuje. Placených je 9 dní od nástupu a pokud jdeš některý den pracovat, odečte se.
Mám u sebe kamarádku a ta ma od dneška potvrzeni ze školky .Je na paragrafu kluk 4 roky.