Mile damy, rada bych se zeptala jak to funguje ohledne paragrafu, kdyz se chystam na plastiku nader. S partnerem nejsme manzele a mame 2 male deti (3, 5 a 1,5 let), takze nebudu schopna se o deti starat. Muze si na me vzut tedy paragraf? Dekuji za rady
Ale jinak pokud mu ho tvůj doktor vystaví tak může
@nikitka2323 podstupujete kosmetickou operaci z vaši dobrovolné vůle takže paragraf se nevztahuje … taky jsem to řešila při první augmentaci a domluvila se s gynekologem ze mi napíše neschopenku z jiného důvodu něco si vymyslel,sice už to je cca 7let z5 při druhé augmentaci jsem normálně fungovala není to až tsk hrozne ze by ses nepostarala o děti
@nikitka2323 Pokud je to kosmeticka indikace, tak nemá narok a bude si muset domluvit dovolenou. Ze zdravotni indikace by dostal paragraf.
Doktor nemůže vystavit Vám PN ani mužovi OČR na kosmetickou operaci nehrazenou ze zdravotního pojištění. Nemluvě o to, případný paragraf má vystavovat ošetřující lékař, což je pro dg. Augmentace prsou plastický chirurg, nikoliv praktik.
Já Teda nevím ale znám dost žen co byly a dokázaly se normálně postarat. Jasně že neuklízely a nevařily celý den ale normálně dokázaly fungovat