OČR a jeden den v školce. Máte zkušenost?

mesiacik1989
6. led 2023

Holky,prosim neukamenujte ma za otazku. Mam trojrocne dieta,som s nim na OCR od vcera,klasicka ryma nic vazne,ale nech sa teda lieci doma lebo potom nachyta nieco horsie a nakazi ine deti v skolke. Planujem s dietatom ostat doma na ocr do utorka,nech sa da poriadne dokopy a v stredu mam termin u lekara,kam som objednana uz asi tri mesiace a s hlidanim to mam velmi tazke. Otazka - ak by som dala dieta na ten jeden den do skolky,ale este poberala za ten den ocr stane sa nieco? Maju to ako zistit? V praci,na socialke...nechcem ukoncit ocr,dat dieta do skolky a hned ten den ist so sebou k lekarovi...mate niekto prosim skusenost s takym niecim? Dakujem 🙏

te_reza
6. led 2023

Buď ukonči OCR nebo si sežeň hlídání, tohle bych si nelajzla.

palja
6. led 2023

@mesiacik1989 do školky bych ho určitě nedala. Buď ukončit ocr a dát do školky nebo sehnat hlídání a zůstat na ocr nebo vzít k lékaři s sebou.

bara88
6. led 2023

Jako zkusit to můžeš ale už bych to asi nikde nepsala a s nikým neřešila. Nechápu proč nemůžeš ukončit očr a jít k lékaři

eviicka
6. led 2023

Souhlasím, já bych to neriskovala, i když papírově to zjistit asi nemůžou, co vzít dítě sebou?

atraps
6. led 2023

@mesiacik1989 když ste na OCR, tak stě na OCR a dítě je s váma doma (OCR je ošetřování člena domácnosti). Nechápu, jak vás něco takov.napadlo.

atraps
6. led 2023

@mesiacik1989 k jakému lékaři jdeš? Zavolaj lékaři a vysvětlí mu situaci, určitě najdete společně řešení. Třeba tě objedná o pár dní po termínu. Vždyť máš OCR...

muhehehe
6. led 2023

Tak jestli teda dítě je způsobilé jít do školky, tak ukonči OČR, zajdi si k doktorovi a pak jdi makat.

To je fakt sen, takový zaměstnanec.

Jinak nevím co je za problém jít k doktorovi s dítětem, když bylo nějaké moje dítě ještě předškolkové, a potřebovala jsem k doktorovi, tak šlo se mnou. Pokaždé.

alubif
7. led 2023

Překvapuje mě , jak jsi jsou ženské schopné komplikovat život. Nemám hlídání, beru dítě k doktorovi s sebou, i ke gynekologovi. Nebo pokud je dítě schopné jít do školky, ukončím OCR, beru propustku nebo sick day.

jjasmina
7. led 2023

@mesiacik1989 jistě, že se to dá zjistit. Takže bzd ukončit OČR nebo vzít dítě sebou