Maminky, několik let jsem neřídila a během této doby jsem se provdala a změnila bydliště. Řidičák jsem doposud vůbec nepotřebovala...proto jsem úplně zapomněla nahlásit změny. Uvažuji o tom, že si vyřídím nový a opráším řízení nějakým kurzem. Cítím se jako největší hříšnice a vůbec nevím, co čekat od úřadu. Máte některá podobnou zkušenost? Děkuji
Mno, vdala jsem se v dubnu 2012 a nejak jsem se dosud nedostala k tomu si vyridit novy ridicak. Uz me s tim nekolikrat staveli policajti (ridim docela casto...) a vzdyky dobre :D Ale jako vzdycky zelenam a nasazuji velmi pokorny vyraz kdyz vytahuji tu obcanku na jine jmeno nez ridicak a rikam si, ze uz si tam fakt dojdu :D
Holky já jsem na tyhle věci fakt posera...cítím se jak největší hříšník, a to jsem fakt nedržela volant v ruce a jak se znám,tak za něj ani nesednu. Jen to chci mít v pořádku pro případ,že bych ho akutně potřebovala.
@patrnka Nic, bude tě to stát 50,- a pokud neřídíš, tak o nic nejde a můžeš ho mít propadlý třeba 10 let, jen s ním nesmíš za volant.