Ahoj,zítra mám jít na vytažení vody z kolene.A nevíte někdo,napíše mi mudr neschopenku?A jak se s tím dlouho marodí?Má s tím někdo zkušenost?Děkuji
Záleží co s tím máš, jestli se ta voda bude tvořit dál, jak moc to bolí atd. Otec měl vodu v koleni a tvořila se pořád, chodil na odsávání každé 2 dny skoro 14 dní. Neschopenku nechtěl, chodil, jen ho to bolelo. Buď to stihl po práci nebo měl propustku.
@palja prý tam mám vodu.A to se tvoří několikrát?Já myslela,že jen jednou a budu mít klid.No neschopenku moc nechci no,v práci je málo lidí...
Tak neschopenku muzes vzdy odmítnout.
Já myslím, že je to individuální, u někoho se voda vytvoří, odsaje a má klid a u někoho je to na delší dobu.
Oni se už v práci nějak zařídí. Dej se hlavně ty dopořádku. Tyto problémy s koleny nejsou záležitost jako nachlazení, že se z toho za pár dní dostaneš a jsi okej.
@vanessia7 no právě,že oni místo mě tam nikoho nemají.Vím,má mi to být jedno,ale já to prostě neumím
No, jelikož nevime v jakem stavu mas koleno a co delas za práci, tak ti fakt neodpovime. Treba u me by to duvod pro neschopenku nebyl, muzu pracovat i pokud chodim o berlich