Dobrý den, jsem na neschopence . Mám vypsané vycházky , byla jsem s rodinou v době vycházek na obědě kde nás pozval děda ( narozeniny) . Nic infekčního nemám , jsem po zákroku menším ,tak nikde nic neroznáším . Jde mi o to že jizva se nehojí jak má tak mám kontrolu až na konci měsíce a vedoucí měla řeči , že si trajdám po restauracích . Bohužel mě vidí denně jak jedu do školky tam i zpět . Ale to mám v době vycházek vše . Tak se jí to nelíbilo že kdybych byla doma tak se mi to nestane . Myslíte že je špatné že jsem šla na oběd v době vycházek? Nikde netrajdám jen ve vycházkách jezdím do školky a max do obchodu a k lékaři s dětmi jinak nikam .
@lencaa11 Takže asi ani na rozsvícení stromečku kde budou zpívat naše děti , bych neměla podle vás jít ? Jsem na vážkách ale nechci provokovat jsme malinká vesnice . Ale zas je chci vidět vystupovat ☹ Nevím co dělat
Záleží jak se cítíš ne? Na horsi hojeni muze mit pohyb asi vliv, ale šefovy je uplný kulový do toho kam chodis v dobe vycházek.
@martinka_33 Já bych jela autem radši jsem po operaci ruky vezl by mě manžel ,ale vím že tam bude a až se vrátím mi o dá sežrat , i to když půjdu v době vycházek tam . Jsem na vážkách no
Tak ruka snad nema vliv na to jestli nekam jdes nebo ne. Tu muzes setrit stejne doma jako jinde.
Je to čistě jen tvoje a tvoje věc, co děláš v době vycházek. Někdo má třeba i doporučené procházky v rámci vycházek. Doslova 💩 je jí po tom 😉
@dashyyy děkuji moc asi jsem to potřebovala slyšet
je to jednoduchý, pokud by tvůj stav neumožňoval vycházky, doktor by je nenapsal.. mně třeba by vůbec nenapadlo sledovat, co zaměstnanec v době vycházek dělá, je mi do toho kulový
@dashyyy se vyloženě po dnešku budu bát jít pak do práce . Nějaky čas se po mě poveze že jsem přes svátky doma
Je nezdravé být pořád zavřený doma, proto ty vycházky jsou. Procházka, rozsvícení stromečku jsou úplně v pohodě. Ta restaurace třeba fakt může působit docela blbě, ale když je to v době vycházek, není to žádný zločin.
Vycházky jsou zdravé naopak jdi.
Přesně jak je psáno. Od toho vycházky jsou, jinak by je lékař nenapsal. A nikomu do toho nic není, co děláte, když máte vycházky.
Bych chtěla vidět matku, která i když je na neschopence, má nohy na hoře a vůbec nic nedělá. Beztak se doma věnuješ dětem, provádíš nějaký úklid a vaříš. Restaurace sice vypadá blbě, ale ve výsledku je za mě menší zlo, než stát celý den u plotny.
Šéfové řekni, že ti vycházky doporučil lékař.
Jinak se hoď do klidu, samotný stres není dobrý pro hojení.
Všem děkuji za uklidnění ,přeji Vám klidné a pohodové Vánoce 🙂
Někdy i tohle stačí aby jizvy se nehojili jak mají pro děti bych se snažila to nějak pořešit ale po restauraci bych nechodila sice máte vycházky ale i tak tělo potřebuje regeneraci