Ještě jednou holky od 22.7. marodim, za srpen mi už nějaké peníze přišly a zmátlo mě to ještě víc, kolik dní mi bude vyplácet socialka? z práce mě nemocenskou vyplatily jen za dny , co jsem měla bejt v práci nebo jako se to počítá za každý kalendářní den? ze socky ještě nepřišlo nic
Za srpen ti socialka dávat nic nebude, teď ti bude dávat až za záři.
Zaměstnavatel ti vyplatil nemoc ve výplatě se koukni do výplatnice
Marodím od července tak to mě bude vyplácet zaměstnavatel teda vyplácet víc jak 14 dní
Od zaměstnavatele 14 dní, a platí jen pracovní dny bez víkendu.
Od 15 dne nemoci sociálka,a platí za celi měsíc, včetně víkendů.
Nicméně sociálka má na vyřízení 30 dnů od doručení podkladů od zaměstnavatele. Takže za tim si ohlídat pak v práci, kdy a zda poslala všechno co měly poslat. A nosit lístky na peníze včas.
@martt Já volala jak do práce tak i na mzdovku, tam mi řekly, že to odeslaly, prej že na socialce to leckdy dělaj tak, že řeknou že to tam nemají aby jim lidi daly pokoj, ale zkusim tam ještě zavolat zítra. Já tam spíš volala, aby ch věděla že to netrčí u nás ve firmě, to se mi taky už jednou stalo
Já tam zítra ještě zavolám, dnes jsem tam volala, ale už tam nebyly
Tak holky, asi jen lidský výkon se tam dovolat
Tak holky nové info, volám Brno, tam mi řekly že žádné dokumenty nemaj a daly mi kontakt, že si mám zavolat na PRahu 9, tam že taky nic, pak mě napadlo , že zavolam na bezplatnou linku a tam mi paní řekla, že všechny doklady tam mají, takže asi tak maj tam asi pěknej bordel nebo je to o ochotě ..
Zaměstnavatel platí prvních 14 dní nemoci, od 15 dne platí socialka. Takže z ossz ti peníze přijdou až v říjnu.