Nemocenská. Kdo to měl podobně a kdy pak dostal nemocenskou?

mamisenka
23. lis 2020

Holky prosím o radu jestli byla některá z vás v podobné situaci a kdy dostala vyplacenou nemocenskou a PPM... Byla jsem do půlky desátého měsíce na nemocenské a od půlky měsíce PPM.. do teď nepřišly žádné peníze... Volala jsem na ossz a moje účetní neodeslala hlášení o ukončení nemocenske tedy dokud to nepošle nedostanu ani PPM ani nemocenskou... Dnes tam měla až zaslat účetní podklady, já se chtěla zeptat kdy nejdříve to mám čekat... Příští týden mam termín porodu jestli alespoň v prosinci dostanu nějaké peníze nebo mě nechají dva měsíce bez peněz?? Omlouvám se jestli jsem to napsala nějak zmatene...

somalicats
23. lis 2020

@mamisenka Na zpracování podkladů a vyplacení PPM mají 30 dnů s tím, že mají několik výplatních termínů. Já mám PPM od 2 zaměstnavatelů, takže část mi chodí k 10. a zbytek ke 23. v měsíci 😀

lachtanice86
23. lis 2020

@mamisenka maji na výplatu 30dnu od dodání všech podkladů.

mamisenka
autor
23. lis 2020

@lachtanice86
@somalicats to je hrůza holky to tedy čekám až na konci prosince snad mi pak dojde aspoň za oba měsíce :(

lachtanice86
23. lis 2020

@mamisenka tak oni za to nemůžou, ze tva účetní udelala chybu. A těch 30 dnů je max, většinou to prijde dřív, i když teď zase maji nápor OCR kvuli covidu. Ale ano, většinou to potom posílají za všechny měsíce dohromady