Ahoj
Mám dotaz 🙂 Jsem ve 34.tt a chtela bych prosim vedět jestli můžu jít s přítelem na natriku ještě před porodem třeba ještě tento týden. Nemohu to nikde najít.. Poradíte mi někdo prosím ?? 🙂
A vsexhny potrebny papiry mi daji na te matrice nebo si je musim obstarat sama? A co vlastne vse sebou potrebuji 🙂 A hlavne co si musi vzit sebou muj přítel 🙂
Dobre dekuji 🙂
Muzes snad od doby co mas tehu prukazku takze bych uz upalovala🙂 toho behani s mimisakem je i tak dost, tak si usetri alespon 1 cestu. 🙂
Tak ji dekuju moc pujdem hned zitra 🙂
@zofka123 No, pokud jde o jméno přítele, tak je to v klidu, horší je, kdyby ten problém (jak píšeš, že to máte složitější) byl takový, že bys byla třeba ještě vdaná, ale dítě čekala s tím přítelem. To by vám pak nepomohly ani rodné listy.
@zofka123 Jéé, teď se dívám, kolik ti je, tak to nebude ten problém, co mám namysli 🙂 Zprávu nad touto vůbec neber v potaz 🙂
V pohode 🙂 Ale ted nevim kdyz nejsem plnoleta jestli to vlastne muzu podepsat dama aniz by u toho byl muj zakonny zastupce :O je v tom nejaky problem nebo muzu normalne sama s pritelem ? 🙂
@zofka123 určitě jdi před porodem🙂 musíte jít spolu a oba dva mít rodné listy🙂 a myslím i občánků po nás chteli😉 a papír ti dají tam na vyplneni😉))
A musi semnou jit zakonny zastupce kdyz nejsem plnoleta ? 🙂
Určitě doporučuji před porodem. My tohle taky absolvovali. U nás to bylo bez objednání, prostě jsme přišli v úřední dobu, čekali jsme asi minutu a šli hned dovnitř. Papíry jsme vyplnili až na místě, sebou OP a rodné listy. To je vše. Paní nám vystavila papír a ten jsem sebou měla v porodnici. Bez něj by otec nemohl být zapsán do rodného listu dítěte.
Já si všimla až teď, že nejsi plnoletá... Tak v téhle situaci nevím.... ale matrika určitě poradí.
Bohužel musíme přes soud :( I když je přítel plnoletý tak to nechapu :(
Dnes jsme byly na matrice a nechovali se moc hezky ... Byly neprijemní :/ Pritom moje socialni pracovnice mi sama rikala ze vse pujde bez problemu delat a ze muzeme mit vse hotove (otcovstvi) pred porodem i kdyz nejsem plnoleta :/ Kazdý rika neco jinyho :(
@zofka123 já si to vyřizovala před porodem ale já jsem plnoletá, takže s tímhle nevím no:-/☹
No to ze muj kamarad mnel stejnou situaci ... On byl plnoletý a jeho pritelkyne ne a vse slo bez problemu.. Pro to to nechapu ....
@zofka123 myslíš kvůli jménu?