Milé maminky, potřebovala bych malinko poradit, pokud je mezi Váma nějaká zákonů znalá nebo se stejnou zkušeností.
22. července má dcera dva roky, tím mi končí dvouletá rodičovská a následující pracovní den, tj. 25. 7 bych měla nastoupit zpět do zaměstnání. Téhož dne jsem objednána na pravidelnou kontrolu ke svému gynekologovi, který mi již nyní sdělil, že mi napíše neschopenku, vzhledem ke komplikacím, které v těhu mám. Zaměstnavatel to akceptuje, i podle něj by nemělo smysl cca na ty dva měsíce a kousek nastupovat do práce...
Volala jsem si na sociálku, prý je to bez problémů, doktor mi vystaví neschopenku a tu pak dám zaměstnavateli, ale prý si od něj mám nechat podpepsat tzv. Opětovný nástup do zaměstnání. Zažádala jsem si o něj, volala mi pani z účtárny od zaměstnavatele, že je to v pořádku, není problém, potvrzení vystaví, ale neschopenku pr potřebuje až od 26. 7. , abych tam jako by ten jeden den 25. 7 byla jako by v práci, ale že potvrzení mi napíše normálně od 25. 7.
Mám dvě otázky: muže mě zaměstnavatek nějak podrazit, když tam toho 25. nebudu, když mám ten den lékaře a zaměstnání 70km daleko..., aby mi nesebral peníze, které by mi měl platit prvních několik dní neschopenky.... nebo mě dokonce propustil?
a druhá otázka:
může lékař při prohlídce 25. 7 napsat neschopenku až od následujícího pracovního dne? Nebo ten den, kdy je zapsána kontrola....
Nerada bych měla něco špatně nebo byla s druhým dítětem bez peněz.
Moc Vám děkuji, dooufám, že některá z vás mi poradí.
Nevím, jestli jsem znalá, ale opravdu na jeden den musíš nastoupit, aby jsi měla nárok pak na něco.. netuším na co, to ti holky určitě zodpoví.. a doktor ti neschopenku napíše od druhého dne v pohodě, to ničemu nevadí. Jestli tě může vyhodit, tak nemůže, protože budeš podle mě v ochranné lhůtě a nastoupíš na neschopenku.. no moc jsem ti neporadila, jen tak uvažuju jak si myslím, že to u nás je..