zdravím, chtěla bych se zeptat na zkušenosti prosím..
Manžel přišel o práci a novou na smlouvu bude mít až od února 2014, je na pracáku a jsme vedení nyní také na hmotné nouzi, přispívají nám na nájem atd...
Teď otázka: chtěla bych se zeptat, vy co jste na tom stejně a vaše dítě chodí do školky, zda-li nelze vyběhat nějaké potvrzení, aby nám dali nějakou slevu na školkovné. máme školkovné 920 + 820 obědy, což je dost. nám by to dost pomohlo do toho února. Paní ředitelce jsem posílala papír s potvrzením o hmotné nouzi a ta mi napsala, že musím mít nějaké potvrzení z úřadu, že nejsme schopni platit školkovné. Máte s tím některá zkušenost?? je to tak? já myslela, že stačí papír o hm.nouzi a neplacením reg. poplatků.
moc děkuji za reakce
Po nás chtěli doporučení z OSPODu od sociální pracovnice, která napsala ředitelce MŠ dopis s tím, že pobírám dávky hmotné nouze a stačilo to.
@pejullka
@dont_speak ano holky tak nejdřív to nestačilo, ale poté jsem se na to ptala na sociálce a žádný papír extra nevystavují, jen ten o Hmotné nouzy a neplacení reg.poplatků jim prý musí stačit.. a taky nakonec stačil 🙂 paní ředitelka uznala a snad nám i za školkovné vrátí peníze. díky 🙂 🙂 🙂
Zda se mi, ze lide, co pobitraji hmotnou nouzi, maji skolkovne zdarma, staci to vybehat na hmotce. Papir by vam meli dat.