Maminky, které jste dostaly komplexní lázně (plně hrazené, křížkové) a měly jste malé dítě, mohlo jet s Vámi?
Pokud ano, jak to je pak s platbou za dítě a pokud to není možné, vypisuje se paragraf na dítě pro otce, že?
Děkuji za jakékoliv info...
Ozivuji diskuzi...mate nekdo obdobnou zkusenost? Prave to taky resim.. dekuji 🙂🙂🙂
Ahoj, já chodím pravidelně do lázní, ale jsem samoplátce resp. hradí mi to zaměstnavatel, nikdy jsem problém s malým neměla, pokaždé jsem do lázní napsala, že budu mít sebou dítě , ale nic nepožaduji, ani přistýlku ani jídlo, a byl tam se mnou zdarma už 3x - lázně Třeboň, Františkovy. Jediný problém je když jdeš na proceduru a nemá ho kdo pohlídat - my tam byly s kolegyní, tak jsme si hlídaly navzájem, a taky jsem poprosila paní z časování procedur (Třeboň) a pohlídala s radostí. Teď už dokázal sedět sám před dveřma a hrát si s Ipadem, nebo byl vevnitř se mnou na proceduře (vana, masáž) Je dobré vzít něco co ho na těch 15 min zaměstná. Kdyby něco víc potřebuješ, napiš IP. Přeji příjemný odpočinek 🙂