CHTELA BYCH SE ZEPTAT ZAZADALA JSEM SI TED V RIJNU O PISPEVKY NA BYDLENI A ZIVOBYTI, PRIJDE MI TO UZ V MESICI RIJNU???? NEBO POZDEJI
@top88 Jinak pokud je to příspěvek za říjen,tak jak píše @lucyvivien až v listopadu
@benjik já jsem o to taky žádala a nikdo nepřišel 😉 nicméně jsem byla v šoku, když mě schválili tenkrát 50 kč příspěvek na bydlení, jinak je možné pak žádat i o doplatek na bydlení 😉
omlouvam se zadala jsem v zari.... uz blbnu :D
@top88 tak do konce řijna , pokud bylo vše ok 🙂
tak dekuji...a jak casto chodi na kontrolu ??? ohlasuji se predem ? ja jen abych treba byla doma
my pobíráme příspěvek na bydlení a nikdo u nás nebyl. u toho příspěvku nezkoumali výši majetku jako u některých jiných dávek. vím, že kdysi jsem po škole něco pobírala a musela jsem vyplnit, co vše vlastním a podepsat nějaké prohlášení. příspěvku bydlení se to tedy asi už dnes netýká, ale ty píšeš i o příspěvku na živobytí a s tím zkušenosti nemám. jinak dokládáme vždy čtvrtletí a pak chodí peníze jak kdy. záleží kdy to stihneme doložit. třeba minulé čtvrtletí jsem nic nedostala, protože jsem nedonesla včas papíry, tak mi to vyplatí až příští měsíc zpětně a do hromady. aspoň už se to tak jednou stalo. paní mi i říkala, ať si v říjnu zažádáme i o přídavek na dítě, takže se na to chystáme. snad tentokrát přítel donese vše z práce včas.
Ahoj chtela bych se zeptat podavala jsem zadost na bydleni a mam po mesici smlouvu a nevim jak dlouho budu cekat na penize dekuji.
@top88 ne přijde ti to v listopadu nejpozději do konce listopadu 🙂