Kdo napíše přítelovi OČR?

andrejka1991
4. bře 2016

Dobry den,mela bych otazku. Ve ctvrtek 3.3. Jsem byla na chirurgicke extrakci zubu. Bylo to pod analgosedaci. Ve zprave mam na psano ze 48hodin musim jen odpocivat. Mam maleho syna a nejsem schopna se postarat o nej tak je s nim doma pritel. Prosim poradte kdo mi vlastne napise očr a na koho se to pise jestli ocr na me nebo na syna. Zubarka co mi zakrok delala mi rekla ze ta mi to nenapise ze mi da jen zpravu a pry mi to napise detska dr ale ta rekla ze musi muj obvodni lekar a ten mi zase rekl ze musi dr co mi to delala. Prehazuji si me jako brambor a ja nevim kam jit. Diky za radu. Hezky den

j.a.n.i
4. bře 2016

@andrejka1991 Měla by to vyřešit tvoje zubařka, ale jelikož je dnes pátek, tak bych to viděla tak, ať si přítel v práci domluví den dovolené...

banitram
4. bře 2016

Zubařka měla vystavit OČR na vás, s tím, že buď se přítel bude starat přímo o vás nebo převezme péči o syna .. ona je přece tím, kdo posoudí váš zdravotní stav po zákroku a určí, zda jste schopná se o sebe nebo o dítě postarat

andrejka1991
autor
4. bře 2016

Ta zubarka ktera mi delala ten zakrok nebo moje zubarka? Zakrok mi provadela chirurgicka zubarka na zadost moji zubarky. Ta co mi delala zakrok mi rekla ze mi napise jen zpravu a ze si s tim mam dojit na detske ze oni to tam nepisou. Tak sem z toho cela jalova :( ale dekuji vam za odpovedi.

j.a.n.i
4. bře 2016

@andrejka1991 No, tak nejspíš má pocit, že to až zas tak nutné není, takže je dost pravděpodobné, že ti to nenapíše nikdo a bude to muset přítel vyřešit jinak, když už doma zůstal.

andrejka1991
autor
4. bře 2016

Prave ze ona mi napsala do te zpravy ze mam 48h odpocivat a nemam se nijak namahat. Vyndavyli mi ctyri zuby modrousti takze mam sesitou celou pusu. A jeste ti bylo v narkoze. A prave kvuli tomu mi napsala a jasne rekla ze si mam sehnat hlidani pro dite. No tak snad daji pritelovi dovolenouv praci. Diky za odpovedi.

j.a.n.i
4. bře 2016

@andrejka1991 Mě dělali to samé a nikdo tedy následný den na té stomatochirurgii neřešil, pouze hlídali, že tam mám po zákroku odvoz a varianta neschopenky ani nepadla, napsali mi prášky na bolest a proti otoku a že se mám za týden ukázat na vyndání stehů. Já si tedy vzala dovolenou, ale hlavně protože jsme dodělávali kuchyň, tak jsem potřebovala být doma.

andrejka1991
autor
4. bře 2016

@j.a.n.i tak sme na to nakonec vyresili a napsala to zubarka co zakrok delala. Takze je to v pohode. A jak u vas probihalo vyndavani stehu? Bolelo vas to? Mam hruzu ze zubare tak se nezlobte ze se ptam ;)

j.a.n.i
4. bře 2016

@andrejka1991 Naprosto v pohodě, ani jsem to necítila, největší problém bylo otevřít pusu natolik, aby se tam dostali, to trénuj 😉

andrejka1991
autor
4. bře 2016

@j.a.n.i no to nevim jestli zvladnu. Ted ji sotva otevru abych se napila. Diky za info snad to zvladnu :D

mika251
4. bře 2016

@andrejka1991 zatuhnutý čeľustný kĺb sa musí rozhýbať - bohužiaľ to nejde inak, ako prekonať tú bolesť. Je skutočne dobré to trénovať. Ja som to robila tak, že som strčila medzi zuby dva prsty a rozvierala - nasilu. Samo to neodezní.

Moja doktorka mi s vážnou tvárou poradila, aby som si kúpila párok v rohlíku a proste sa ho pokúsila zjesť 🙂 Mala som čeľusť zatuhnutú brutálne, jediné, čo som do seba mohla dostať, bola placatá pizza.

Držím palce,

andrejka1991
autor
4. bře 2016

@mika251 no to je pekny. Ja zatim dokazu snist jen jogurt a nejaky kase. Vubec nemuzu kousat. Porad to krvaci a hrozne to boli. Vubec si ted nedokazu predstavit ze bych mela otevrit pusu vic. Tak budu muset trenovat nu