Je tu někdo, kdo pracuje v ČSSZ?

stastnamatka07
1. lis 2022

Zdravím, je tu prosím někdo, kdo pracuje na sociálce ?
Potřebuji s něčím akutně poradit a " velice ochotná " paní z infolinky mi nebyla schopna odpovědět, tak třeba se dozvím odpověď tady. Děkuji moc

j.a.n.i
2. lis 2022

@stastnamatka07 No, možná kdybysnapsala dotaz, tak uz ti nekdo poradil a mozna k tomu ani nemusi pracovat v ČSSZ

stastnamatka07
autor
2. lis 2022

@j.a.n.i Díky ale radši od někoho kdo tam opravdu pracuje! Chci mít 100% info.

mavanka
2. lis 2022

@stastnamatka07 nechci Ti brát iluzi, ale to, že někdo pracuje na sociálce ještě neznamená, že má přehled o celé problematice, ke které se může vztahovat Tvůj problém (viz. paní z infolinky). Naopak když napíšeš, co potřebuješ, téměř jistě se tu najde někdo, kdo má na starosti personální, mzdovou, účetní agendu, komunikuje s ČSSZ a řeší s nimi různé situace různých zaměstnanců - a takový člověk může mít mnohdy mnohem větší přehled.

j.a.n.i
3. lis 2022

@mavanka Jo, vidim to stejně, plus tu evidentně nikdo nechce jen tak psat, ze na ČSSZ pracuje, coz naprosto chapu.

mimi1004
3. lis 2022

Každý je celý hin ve svém volném čase řešit práci a ještě na nepracovním kanále. Nejlepší by bylo dojít si na příslušné pracoviště osobně. Dámy na infolinkách nemůžou znát úplně vše a nesuplují osobní návštěvu.

stastnamatka07
autor
3. lis 2022

@mimi1004 Dáma na infolince by to měla vědět, když jsem volala přímo na příslušné oddělení 😉.
Řeším sirotčí a vdovské a více se o tomhle opravdu vypisovat nechci, je to soukromá věc a nechci aby to četl celý koník když paní mi nebyla schopná odpovědět a přímo tam, kam potřebuji se teď nedostanu.

j.a.n.i
3. lis 2022

@stastnamatka07 Tak holt nebudeš vědět odpověď, no.

mimi1004
3. lis 2022

@stastnamatka07 Věř mi, že na příslušné oddělení ses nedovolala. Na jedné infolince jsem pracovala, takže vím, jak to tam vypadá a kam tě hážou ty volby "pokud potřebujete uvařit, stiskněte 1, pokud chcete uklidit, stiskněte 2,..." Ale to je jedno, je mi fuk, co řešíš. Snad brzy zjistíš, co potřebuješ.

stastnamatka07
autor
3. lis 2022

@mimi1004 Volala sem přímo z paní, která řeší sirotčí a vdovské, takže nevím kde si pracovala ty a je mi to jedno, vy dvě si běžte rýpat jinam 😉

missbufy
4. lis 2022

@stastnamatka07 doporucuji si na pracoviste zajit osobne, mam nedavnou zkusenost s CSSZ a informace na webu neodpovidali skutecnosti, na dalku tato organizace nefunguje, pouze osobne v uredny dny

j.a.n.i
4. lis 2022

@missbufy Jo, to uz se tu radilo, ale tam se ted nedostane...