Zdravím, je tu prosím někdo, kdo pracuje na sociálce ?
Potřebuji s něčím akutně poradit a " velice ochotná " paní z infolinky mi nebyla schopna odpovědět, tak třeba se dozvím odpověď tady. Děkuji moc
@j.a.n.i Díky ale radši od někoho kdo tam opravdu pracuje! Chci mít 100% info.
@stastnamatka07 nechci Ti brát iluzi, ale to, že někdo pracuje na sociálce ještě neznamená, že má přehled o celé problematice, ke které se může vztahovat Tvůj problém (viz. paní z infolinky). Naopak když napíšeš, co potřebuješ, téměř jistě se tu najde někdo, kdo má na starosti personální, mzdovou, účetní agendu, komunikuje s ČSSZ a řeší s nimi různé situace různých zaměstnanců - a takový člověk může mít mnohdy mnohem větší přehled.
Každý je celý hin ve svém volném čase řešit práci a ještě na nepracovním kanále. Nejlepší by bylo dojít si na příslušné pracoviště osobně. Dámy na infolinkách nemůžou znát úplně vše a nesuplují osobní návštěvu.
@mimi1004 Dáma na infolince by to měla vědět, když jsem volala přímo na příslušné oddělení 😉.
Řeším sirotčí a vdovské a více se o tomhle opravdu vypisovat nechci, je to soukromá věc a nechci aby to četl celý koník když paní mi nebyla schopná odpovědět a přímo tam, kam potřebuji se teď nedostanu.
@stastnamatka07 Tak holt nebudeš vědět odpověď, no.
@stastnamatka07 Věř mi, že na příslušné oddělení ses nedovolala. Na jedné infolince jsem pracovala, takže vím, jak to tam vypadá a kam tě hážou ty volby "pokud potřebujete uvařit, stiskněte 1, pokud chcete uklidit, stiskněte 2,..." Ale to je jedno, je mi fuk, co řešíš. Snad brzy zjistíš, co potřebuješ.
@mimi1004 Volala sem přímo z paní, která řeší sirotčí a vdovské, takže nevím kde si pracovala ty a je mi to jedno, vy dvě si běžte rýpat jinam 😉
@stastnamatka07 doporucuji si na pracoviste zajit osobne, mam nedavnou zkusenost s CSSZ a informace na webu neodpovidali skutecnosti, na dalku tato organizace nefunguje, pouze osobne v uredny dny
@stastnamatka07 No, možná kdybysnapsala dotaz, tak uz ti nekdo poradil a mozna k tomu ani nemusi pracovat v ČSSZ