Je tu někdo, kdo pracuje na poště, prosím?

17. led 2023

Ahoj, zítra budu posílat doporučeně dopis do Prahy na sociálku kvůli důchodu (jsem ze Šumperka, Ol. kraj), nevíte prosím zda budou mít ten dopis už v Pátek na sociálce nebo jaká je pravděpodobnost, že tam v pátek bude? Děkuji

ajja87
17. led 2023

Ja myslím, ze by měli, ono to jde ted myslím poslat i nejak zrychlene, ze to tam druhý den je, ale přesně nevím, jsem uz dva roky na mateřské, a ono se to na te poste dost mění, tal se zkus zeptat u přepážky

titina12
17. led 2023

Můžete zaslat dopis doporučeně, zároveň si na podáním lístku můžete zadat vaše kontaktní údaje aby vám dali vědět zda váš dopis byl převzat.

titina12
17. led 2023

@titina12 podacím lítsku*

titina12
17. led 2023

@ajja87 ano můžete si připlatit takzvaně dopis D+1 ale není to 100% že to do druhého dne je dodáno. Raději bych volila dopis doporučeně.

enikla
17. led 2023

Poslat dopis doporučeně prioritně (D+1) a do pátku tam bude. 🙂

ajja87
17. led 2023

@titina12 tak ja predpokladam, ze to chce paní poslat doporučeně a myslím, ze i to jde v režimu D+1

zelenaesmolda
17. led 2023

Lepsi otazka by byla-Jaka je pravdepodobnost,ze vubec dorazi? 😀

ellyem
18. led 2023

Nebo posli EMS. Stoji to sice vic, ale garance doruceni je do druheho dne do 14 hodin. Pokud tam v ten cas nebude, podas reklamaci a vrati ti penize.

ellyem
18. led 2023

@zelenaesmolda Mne se zatim jeste ani jednou nestalo, ze by dopis nedorazil. A je jedno, jestli byl obyc nebo doporuceny.

sisa158
19. led 2023

Pozdě sice,ale pokud potřebujete opravdu něco poslat rychle,aby jste měli jistotu,že to tam dorazí co nejdřív,tak jedině jako EMS. Cena je cca 159 Kč,s potvrzovací SMS asi 163 Kč.Ale je to služba s garantovanou dobou dodání jak psala @ellyem ,tudíž do tam musí být do druhého dne do 14 hod.,pokud to není podáno po době rozhodné. A opravdu D+1 neznamená,že to bude doručeno hned. D+1(prioritní podání) znamená,že až dopis, a je jedno jestli obyčejný,nebo doporučený dorazí na dodejnu,která ho má doručovat na adresu,tak by s tím dopisem měli jít ještě týž den. Ale ten dopis může klidně cestovat i 14 dní.