Chci se zeptat, kdo jste vyřizovali mimču občanku, co jste museli mít sebou? stačí její rodný list a můj OP?
u nás chtěli moji OP a rodný list malé, můj i manžela
fakt všechny rodné listy? no oni to taky nemůžou mít všude stejně. Tak raději poberu vše.
Po me chteli rodný list malé a muj OP. A malou s sebou, vyfotí ji. Já jsem malou s sebou nebrala, vyfotila jsem ji u fotografa ve meste a ten pak poslal fotky na magistrát.
@verunkaveru fakt všechny. Já jsem na netu někde vyčetla, že stačí můj OP a malé RL, ale na úřadě mi paní řekla, že potřebují ověřit, že jsme s manželem oba občané ČR, takže potřebuje i naše RL. Ještě že máme radnici kousek od domu... Možná je to výmysl jen úřednic na našem MÚ, ale lepší je mít s sebou všechno, než tam muset znovu .-)
já vyřizovala malému op loni a chtěli moji občanku a jeho rodný list. na místě si ho vyfotili a bylo.
no tak já tam byla ale neměla jsem RL od tatínka..a chtěla je teda všechny, ale jak koukla na to že mám docela mladé rodiče že to ověřujou rodokmen z roku nejdřív 53 tak říkala že jí budou stačit občanky,jinak bych potřebovala ještě RL mojich rodičů :D
ano u nás stačil RL Chár , můj Op ....