Holky, poradte je nebo neni 🙂?
@luciebx super 🙂 hned , jak prijede manza, tak na to jdeme 🙂
rekla bych ze, 99,9% pozitivni nebyl. Čárka musí být stejně silná , nebo silnější než ta kontrolní . Navíc test reaguje na zvysene LH, pritom k ovulaci vubec dojit nemusi .
Ja myslim ze testy jsou k ničemu a někomu nemusí fungovat kamarádka ovulaci 100% potvrzenou lékařem a test negativní. Ja osobne měla test ovu stejné obě čárky jeden den v jednu hodinu před tím ne jen narustala tmavost a po tom druhý den slabla, téměř žádná nebyla.
počkej ještě tak 2-3dny a pak se testni znova. já to měla fakt stejný obě dvě ty čárky. Síla kontrolní čárky se může lišit test od testu ale ta testovací má být stejně tlustá. Já měla třeba ovulaci až cca 18. den cyklu. Tady máš nějaký fórum. Zkus se kouknout do googlu na obrázky pozitivních testů tohle je podle mě fakt ještě málo https://www.modrykonik.cz/forum/jdeme-na-to/je-to-ovulace/
@vlnka09 já takovýto měla 14. DC a uvidíme či z toho něco bude nebo ne.. ale upřímně, testuju druhý měsíc a NIKDY jsem tu čárku neměla prostě silnější, tu druhou. Výraznou ano, stjeně silnou.. no nevím, dost subjetivní 😀 ale prostě když spolu budete spát obden, trefit se musíte 😀 zatím jste sami, tak sil byste měli mít dost 😉 už s jedním prckem je to buď anebo 😀 držím palce.
ahoj holky kdy se mi dnes od ukazali dvě silné carky na ovulacním testu co to znamená ?? že už mam ovulaci? nebo teprve za 24 h příjde???? díky
Uz jsme na to vlitly staci 1x za den??? Jak dlouho se sperma drzi ve me??? A za jak dlouho oplodni vajicko?
32wika - tak ten je úplně ukázkově pozitivní! Držím palce ať to vyjde.
K1a1t1a1 - zas toho mužskýho neutahej 🙂 Doporučuje se ob den ... Taky držím pěsti!
Děkuju. Zatím je to první cyklus po vysazení HA, takže zatím se nestresuju. Ale tohle mě potěšilo. Tak uvidíme.
Me by jen zajimalo asi vam pripadne teky muj test pozitivni nebo ne??? Diky fotky jsou o par radku na hore diky za info .
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
krasa.. pozitivni jako hrom.. hura na to.. 😵 😵