Ahoj, som študentkou Ostravskej univerzity v kombinácii matematika-fyzika a hľadám nejakú ZŠ alebo SŠ ideálne v Ostrave, ktorá by bola ochotná umožniť u nich absolvovať reflektovanu asistensku praxi (naslechová), je to 5 hodin praxe s tým že len sedíte na hodine matematiky a poslouchate vyklad a analyzujete spravanie žiakov,...
Bola by som velmi vďačná ak by sa nejaka škola našla, keďže všetci spolužiaci idú na svoju bývalú strednú a ja mám strednú školu na Slovensku a tam prax asi robiť nemôžem.🥲
Každá škola tě vezme na praxi, stačí, když si vybereš.
Neznám školu, která by odmítla studenta na praxi, kor, když jde o jeden den, tj. 5 hodin. Vůbec nechápu, na co se tu ptáš.
@zuzanajsjdh Vyber si školu a zavolej tam.
Tady máš například seznam fakultních škol Ostravské univerzity:
https://www.osu.cz/fakultni-skoly-ou/
Normálně si zavolej nebo napiš email. Já teda vedu praxe AP, ale ono je to podobné.
@zuzanajsjdh normalne na nejakou nahodnou zavolej a zeptej se, jestli muzes prijit. Sla jsem takhke kvuli jednomu seminari na den do skolky, a taky jsem nemohla jit "do te sve", asi ve treti MS mi rekli, "ok, prijdte." Nebo se domluv s nekym ze spoluzaku, pokud mate nadstandardni vztahy, jestli by se nemohl ve skole, kam jde, primluvit.