Náslechová praxe Ostrava. Máte tip na nějakou ZŠ nebo SŠ, kam ji jít dělat?

zuzanajsjdh
8. lis 2024

Ahoj, som študentkou Ostravskej univerzity v kombinácii matematika-fyzika a hľadám nejakú ZŠ alebo SŠ ideálne v Ostrave, ktorá by bola ochotná umožniť u nich absolvovať reflektovanu asistensku praxi (naslechová), je to 5 hodin praxe s tým že len sedíte na hodine matematiky a poslouchate vyklad a analyzujete spravanie žiakov,...

Bola by som velmi vďačná ak by sa nejaka škola našla, keďže všetci spolužiaci idú na svoju bývalú strednú a ja mám strednú školu na Slovensku a tam prax asi robiť nemôžem.🥲

malytlustyhroch
8. lis 2024

@zuzanajsjdh normalne na nejakou nahodnou zavolej a zeptej se, jestli muzes prijit. Sla jsem takhke kvuli jednomu seminari na den do skolky, a taky jsem nemohla jit "do te sve", asi ve treti MS mi rekli, "ok, prijdte." Nebo se domluv s nekym ze spoluzaku, pokud mate nadstandardni vztahy, jestli by se nemohl ve skole, kam jde, primluvit.

1pomnenka
8. lis 2024

Každá škola tě vezme na praxi, stačí, když si vybereš.

1pomnenka
8. lis 2024

Neznám školu, která by odmítla studenta na praxi, kor, když jde o jeden den, tj. 5 hodin. Vůbec nechápu, na co se tu ptáš.

jaja01k
8. lis 2024

@zuzanajsjdh Vyber si školu a zavolej tam.
Tady máš například seznam fakultních škol Ostravské univerzity:
https://www.osu.cz/fakultni-skoly-ou/

andelka
8. lis 2024

Normálně si zavolej nebo napiš email. Já teda vedu praxe AP, ale ono je to podobné.