Ahoj pokud jsi maminka ,miminko mas stare zhruba 8 mesicu a jsi z Ostravy tak klidne napis ;) deti seznamime a my si muzem dat treba kavu 🙂 moc mych kamaradek deti nema a proto mala potrebuje kamaradku nebo kamarada 🙂 budeme se tesit 🙂
A mam chlapecka 9 mesicu 😉
Fakt? Tak to je super 😊 mohly bychom se sejit pokud budes chtit 😊 rady vas pozname
Jasnacka. Odkud jste vy dve? 😉
Z Dubiny 🙂
Jsem ze Zábřehu, ale Bělský les máme kousek. Jen dcera už má 16m, ale zase můžu v lecčems poradit a věkový rozdíl dětí se brzy vyrovná a společně si vyhrají ;)
Taky hledáme kamarádku, dcera 14měs., jsme z Výškovic
@gverona ja jsem taky z vyskovic a taky by se mi hodila spolecnost 🙂
@zelenaesmolda příspěvek viz. výše platí i pro tebe , hmm? 🙂
@space33 tak k Avionu to mam daleko,hlavne ted kdyz jsou rozkopane mosty...
@zelenaesmolda chápu, je to tam pitomé. Navrhla jsem to proto, ptž občas tam každý jednou za čas musíme. Ať už na hadříky nebo drogerii. To hřišťátko je tam ale super
@space33 no mala ma 7 tydnu takze ja s ni urcite do shopping centra nepujdu nez bude mit za sebou aspon nejake ockovani
@zelenaesmolda aa, tak to jsem nevěděla, to je ještě opravdu maličká. My už lítáme po skluzavkách a houpačkách. jak už jsem výše uvedla má 18m
Pridavam se, zanedlouho budem bydlet ve Vyskovicich. Mam dve deti, holcicka 2r4m a kluk 7m 😊
@space33 no ale na to hriste nebo do belaku klidne muzeme 🙂
@kejt29 tak klidně hoď echo, až tady budete 🙂
@zelenaesmolda oki, tak se domluvíme třebas na příští týden? My teď budeme do neděle pryč 🙂
@space33 jj,napis mi zpravu 🙂
Nase malicka ma necelych 6m a jsme ze Zabreha, na Belak koukame z okna 🙂 tak kdyby nahodou, taky bysme rady nekdy videly dalsi deticky 🙂
@pajapavlina super!
Jsme z Hrabyne a máme v plánu se stěhovat příštím rokem do Poruby 🙃
@pajapavlina tak muzeme domluvit nejakou prochazku? 🙂
@space33
@pajapavlina
@zelenaesmolda muzem udelat nejakou hromadnou prochazku, my muzem od ctvrtka 😊
Ahooj holky, tento týden bych mohla jen dnes anebo zítra třebas dopoledne? Do Běláku do stínu stromů? 🙂 Pak jedeme do Jeseníkú
@kejt29 pa-ne ma prset takze nekdy pristi tyden?me ted asi dva dny MK vubec nefungoval
@zelenaesmolda jo, pristi tyden bude fajn 😉
Ok,tak si ještě dáme vědět 🙂
@kejt29 tak si pak napiseme 🙂
Ja jsem ze stare Poruby 🙂