Holky z Ostravy, poradíte mi prosím, kde se dá zaparkovat v centru města zdarma?

lejkas
20. črc 2021

Holky jedeme na pár dní do hotelu Imperial Ostrava a potřebovali bychom poradit kde se tam dá zaparkovat nejlépe zdarma na těch pár dní. Imperial má 40 Kč za hodinu. Což by se nám dovolená hodně prodražila.
Moc děkuji

kaaacaaatkooo
20. črc 2021

V centru asi vůbec :( Ale což takhle vybalit auto a nechat ho třeba u Futura v Mariánkách a dojet to pak pár zastávek MHD? Nebo budete auto potřebovat na výlety? A když tam máte ubytko, tak to nemáte parkování zdarma?

juliemichal
20. črc 2021

ano asi u toho futura jak píše @kaaacaaatkooo,jinak po centrum a Mariánkách jsou zelené karty na stání,tak to by se taky s tou pokutou prodražilo.

ajush_ka
20. črc 2021

Mělo by to ještě jít pod Frýdlantskými mosty, jinak například za Divadlem Antonína Dvořáka jsou parkoviště s celodenním stáním za cca 60 korun / den.

no1
20. črc 2021

Na Hlučínské je parkování zdarma, k hotelu se pak dostanete tramvají
Je to konečná 11 myslím, před Outletem

ellyem
20. črc 2021

V centru je problém zaparkovat. My bydlíme na Fifejdách a musíme parkovat 10 minut od baráku :D Fakt mě napadá snad jen to Futurum.

kaaacaaatkooo
21. črc 2021

Ještě mě napadá venkovní parkoviště u Kauflandu u Karoliny? Ale nevím, jestli tam nejsou závory. Nebývaly, ale byla jsem tam asi 2x v životě, a to asi jen MHD 🙂

ellyem
21. črc 2021

@kaaacaaatkooo Jsou tam závory.

joy87
22. črc 2021

O vikendu a ve vsedni dny odpoledne po 15h pohodlne zaparkujete na ulici Švabinského, míst je tam hodně. K Imperiálu to není dál než 300 metrů.

svobodka_ema
24. črc 2021

Ale pro ubytovani je sazba jina. Zavolejte si na recepci a domluvte se!

svobodka_ema
24. črc 2021

@svobodka_ema pisou 10 euro na den a to jinde v centru mit nebude takovou cenu. Mimochodem takove lidi mame v centru nejradsi. A pak my co tu bydlime nezaparkujeme. Jeste ze jsou ty R karty

zelenaesmolda
24. črc 2021

@lejkas
forum nova karolina?

svobodka_ema
24. črc 2021

@zelenaesmolda karolina je placena 🙂 2 hodiny zdrama a pak myslim 30 kc/hodina

zelenaesmolda
24. črc 2021

@svobodka_ema
to jako vazne zpoplatnili parkoviste u nakupniho centra?to jsou blbci fakt,obzvlast kdyz tam clovek stravi vic jak dve hodiny vetsinou...

svobodka_ema
24. črc 2021

@zelenaesmolda je to snad vsude ve velkych mestech🙂 to by tam potom zase parkovali prave lide kteri tam nenakupujou, ale jdou do centra ne🙂

zelenaesmolda
24. črc 2021

@svobodka_ema
treba kaufland u nas to zpoplatnene nema

svobodka_ema
24. črc 2021

@zelenaesmolda jak kde.kaufland stara karolina ano. Co ja vim, Lidl u Futura nove taky🙂