Zdravím hľadám gynekologičku (ženu) v Ostrave.
Hlavne niekoho chapajuceho kto vie s pacientom jednať slušne, nekričí a ma pochopenie zo strachu.
Kľudne aj sukromna ambulancia. Ďakujem
@veronicka89 no mam žiaľ zle skusenosti s lekármi ktorý sa niekedy správajú nie moc pekne k pacientom. Ďakujem už som tam pozerala no skúšam ci niekto nemá konkrétnu skúsenosť tu veľa tých dobrých už ma plno
@mrkvicka15 Silesia Medical, dr. Bombová, je to v Porubě
@no1 ďakujem pozriem na to berie nových pacientov?
@mrkvicka15 MUDr. Ožanová
@nikishkaaaa pozerala som na Google ale našlo mi takú pani Dr iba ako praktika môžem poprosiť krstné meno ?
MUDr. Karla Špačková Diagnostické centrum
Já chodím do Gynord a jsem hodně spokojená 🙂 Ti určitě nové pacienty berou.
@mrkvicka15 tady u nás je šikovná, ale není to Ostrava. Má pochopení i pro mě což se uz něco dá říci. MUDr. Kubová.
@mrkvicka15 Barbora - pracuje pro ordinaci Novagyn
@mrkvicka15 Z mé osobní zkušenosti jsem zažila na gyndě vždy je slušné jednání, ať od gynekoložek nebo gynekologů. Pokud jsi třeba nebyla delší dobu na gyndě, tak je možné, že se tě zeptá, co tě motivovalo přijít. Tak, aby tě to nepřekvapilo a nebrala si to jako osobní útok. Kdysi tady byla diskuze, kdy se uživatelka bála jít na gyndu a nikdy tam nebyla. Po povzbuzujících komentářích, že to není tak strašné, jak si myslí, se hecla a objednala se. Byla tak v nervu z toho, že tam nezvládla ani zavolat, napsala mail, kde popsala svůj problém. Gynekoložka reagovala velmi empaticky, že to spolu zvládnou. Držím palce, ať máš brzo dobrou zkušenost.
Vím,že chcete ženu ale objevila sem teď pana doktora Orlíka má novou ordinaci na Dubině a takový krásný přístup jako má on sem ještě nezažila.
@mrkvicka15 nekřici ? Po tobe nekdo kricel ?
Jako ja mam radsi chlapy. Jsou v pohode , udelaji co maji , neresi nic , jsou profesionalni , prijemni ..
Vzdy jsem mela chlapy a byli super...
Najdi si recenze podle znamylekar.cz