Cvičení s dětmi, herny. Poradíte?

smajlishek
24. kvě 2021

Ahojte maminky, poradíte mi nějaké cvičení s dětmi a nebo herny?

Nemyslím ty velke herny, kde je vstup 100 Kč a výše 🙂

už jsme někde byly, ale moc jich nebylo a chtela bych aby se dcera trosku socializovala🙂

pinkyy
24. kvě 2021

Momentalne nikde, jedine Krtkuv svet, ale tam zalezi na pocasi 😏😏 jinak driv jsme hodne chodili do Tanzanie v Mecholupech, nebo do Greenparku v Benesove, pak jsem koukala, ze je neco ve Sterboholech.

makovice88
24. kvě 2021

@pinkyy To ma pani z Ostravy trochu z ruky 🙈😂

pinkyy
24. kvě 2021

@makovice88 to teda 😂 ale tak v prispevku nepise, od kud je 😀

makovice88
24. kvě 2021

@pinkyy Ja vim. Koukla jsem prave na zarazeni dotazu 😉 Ja teda nejsem z Prahy, ale obcas se tam vyskytuju..stoji ten Krtkuv svet za navstevu? Mame dvouletacku.

zelenaesmolda
24. kvě 2021

@smajlishek
v Porube je materske centrum Krtecek,nevim jestli ted v pandemii funguje

smajlishek
autor
24. kvě 2021

@pinkyy Omlouvám se nenapsala jsem kde, nejak mi to nedošlo, když jsem to zařadila do Ostrava 🙂

smajlishek
autor
24. kvě 2021

@zelenaesmolda Super, to jsem vůbec neznala 🙂 Kdyby se nekomu hodilo, byla jsem ve světě techniky je dětský svět🙂 a je normalne v provozu🙂

fifinka2020
24. kvě 2021

@makovice88 Nooo, my tam byli s cca 2 a kousek letym a uplne nas to nenadchlo... Prislo mi, ze ty prolejzacky jsou vetsinou pro starsi, navic tam bylo dost plno (takze starsi divoke deti vsude). A zas tak moc tam toho nebylo... Ten vodni koutek byl super, ale ten se da najit v Praze i bezplatne (treba Guttovka). Za me treba bylo lepsi Mirakulum...

pipi_puncocha
24. kvě 2021

Ahoj, odkud jsi z Ostravy? V Porubě RC Kaštánek, mají cvičení podle věkových kategorií a za mě super "cvičMami - Ostrava" - ve čtvrtek v 9h v Porubě venku v parku, kdyztak napiš zprávu, poslala bych ti na FB kontakt na skupinku, nebo to zkus vyhledat, je to stejně jak jsem napsala do uvozovek. A taky klasika venkovní hřiště Komunitní centrum Všichni spolu v Porubě, tam je dětí k socializaci hodně, je to oplocené se správcem, tak tam je celkem klídek.🙂

makovice88
24. kvě 2021

@fifinka2020 Aha, tak dobré vědět, díky 🙂 Do Mirákula bych letos chtěla zajet, jestli bude otevřené, docela mě to láká. Už by tam nějaké atrakce mohla zvládnout.

smajlishek
autor
24. kvě 2021

@pipi_puncocha Dekuji moc kouknu 🙂 jsem z Hrabůvky a tady mame RC Kukačka, ale cvičení až od září🙂

knoflikarka
24. kvě 2021

V Porubě už jede po předchozí rezervaci RC Kaštánek, Kavárna Opica s pěknou hernou, oboje dobře přístupné tramvají.

fifinka2020
24. kvě 2021

@makovice88 No mne prave prijde, ze v tom Mirakulu jich pro ty male meli i vic... Byli jsme tam, kdyz synovi byl rok a pul a vcelku se tam vydovadel... idealne vsedni den 🙂

sabinka90
1. čer 2021

@smajlishek Rodinné centrum Kukačka v Hrabůvce