Ahoj.Začínám pokukovat po kočárcích ,můžete mi prosím říct když se vydám do Olomouce kde tam?Podotýkám že to město absolutně neznám. Vím jen že je tam delfínek.děkuji
Doporučuji obchůdek Matýsek. Kupovala jsme tam primárně autosedačku. Personál moc milý, ochotný a hlavně adekvátně proškolený, takže se vám dostane určitě dobrý servis.
@michaela666 naprosty souhlas, pan Petrik je suprovy. Mame od nich tez sedacku a minuly mesic cestovni kocar.
Taky doporučuji Matýska 👍👍
@veroniquecz
@marselina
@michaela666
Holky moc dekuji takze planuji delfinek,Matysek,sam baby..
A jeste mam dotaz pamatuji si matne ze na namesti byl velky obchod (prior??) A tam taky mely kocarky,funguje to tam stale?dekuji
@4formy To ti neřeknu, nejsem přímo z Olomouce.
Snad se nebudeš zlobit za nevyžádanou radu - Vajíčko kup raději samostatně od ověřené značky, ne v trojkombinaci s kočárkem. Málokterá kombinace má bezpečné a kvalitní vajíčko. S tím ti na požádání určitě v Matýsku poradí.....Já to v těhotenství nevěděla a pak dost litovala, že mi to někdo neřekl dřív.
@michaela666 souhlasím.
Ještě přidám, ze vybírat lepší sportak, na nej korbicku (z té stejně rychle vyroste). Než úžasný hluboký a sportak naprd.
A s tím vajíčkem jednoznačně - to zvlášť.
@michaela666 ano ano.tohle vim necekam prvni miminko,ale uz je to 8let co jsem vybirala kocarek takze nevim 🤷 za radu moc dekuji ☺️
Za mě Delfínek. Pán vždycky skvěle poradil, jak kočárek tak autosedačky. Se SamBaby mám rozporuplnou zkušenost, takže tam nedoporučím.
@4formy obchod matysek( kousek od santovky)maji i eshop, potom jeste sambaby(ten je jak se jede do mobelixu)