Hledám obyčejnou maminku i nemaminku. Pokec, procházky. Jsem zde nová a nikoho tu neznám. Mám dve děti. Dcera 6 let a syn 1 rok. Já 37 let
Ahojky, mám dvě dcerky 4,5 a 1,5 roku, mně je 31 🙂
@kacis85t to je ale fakt škoda, že FB nevedeš. Vždyť tam ani nemusíš být pod svým jménem, dávat svoje fotky. Pro mě je teda FB ohromná studnice všeho. A reakce jsou tam fakt rychlé. Jednak to seznámení. Často tam píšou holky, žádost o seznámení s jinou maminkou. Odpovědí se jí dostane rozhodně víc než tady. Pak nákup a prodej věcí na Market place - oblečky, potřeby pro dítě. Je tam i fungující olomoucká skupina výměn bez peněz. Poradí ti pediatra, zubaře, školku, holiče, kroužky.. Můžeš se přidat do skupin o vaření, šití, tvoření s dětmi, ... FB je super v tom, že se ti v krátkém (minuty) čase snaží pomoct x lidí 👍 já bych to teda nezavrhovala, je to skvělý pomocník.
@mcermakova Ahojky
@rozitta ...a taky diky FB muzes zabit zbytecne mnozstvi casu. Fandim lidem, co ho nemaji nebo co se ho zbavili. Ja na to koule nemam.
Ja jsem také z Ol. Deti 2 (holka) + 5,5 (kluk)
@martiniquest je to jako s ohněm, dobrý sluha ale zlý pán. Na netu můžeš strávit hodně času a ani na to nemusíš mít FB 😉
@martiniquest Ahoj
@kacis85t ahoj 🙂
@mcermakova jak se máš?
Dobrý den hledám maminku na procházky atd mám.syna 13 měsíčního
@kacis85t zdravím mám dceru 8 měsíců bydlíme na povlu
@ninibystrous já kousek od vlakace
@kacis85t se můžeme někdy sejít až bude čas ,, fb taky nemám " tak se můžeme domluvit tady nebo pošlu číslo 😁 jo... a je mě 25 😬
@ninibystrous To nevadí. Až bude trochu pěkně. Pokud budeš chtít , tak v pondělí budu v 16:30 na flóře?
@kacis85t ahoj příští týden to asi nedám, my se budeme stěhovat takže to bude takové hektické spíš až ten další týden bych se ozvala. 😊
@ninibystrous Když budeš chtít tak napiš
@kacis85t ahoj
@martiniquest 😁jde to už 4roky ho nemám
Ahojky Lidicky hledam kamarádku na pokec procházky děkuji za odpovědi
@kacis85t ahojky taky jsem tu od května nova. me 29let a syn 15mesicu.
Je mi 33 a mám 2dcery 13let a 11mesicu jsem z Olomouce
@kacis85t ahoj, hledej spíš přes facebook 😉 "olomoucké maminky" nebo "maminky z Olomouce"