Astratex - správná velikost podprsenky. Máte tip na obchod v Olomouci, kde poradí?

29. dub 2022

Ahoj maminky
Jsem rok po porodu, už nekojím a mám problém sehnat dobře padnoucí podprsenku. Před porodem jsem nosila 75 B. Teď mi přijde že mi nesedí pořádně žádná, ať zkouším různé velikosti košíčků.
Chci si koupit nějakou kvalitní a podle mír v online pořádně Astratexu mi vyšlo 70 E 😯 ( obvod přes prsa 89, pod prsy 76cm). Prsa nemám prakticky žádná, tak nechápu kde se vzala velikost košíčků.
Byla jste některá taky překvapená s vypočítané velikosti podprsenky a seděla hezky? Mám strach objednat, abych to hned zase posílala zpět. 😃
Popřípadě máte typ na nějaký dobrý obchod s prádlem, kde prodavačka opravdu poradí v Olomouci?
Děkuji M.

dobevacka
29. dub 2022

Ahoj, taky jsem byla překvapená z velikosti a nakonec seděla hezky. Samozřejmě záleží i na střihu. Tuším, že jsem jednu vracela, protože mě hodně tlačila kostice, ale takové ty klasiky seděly dobře. 👍 Mamka má stejnou zkušenost.

drep
29. dub 2022

Astratex nekupuju (patří babišovi), ale jen obecně: špatná velikost podprsenky je nečekaně častá a obvykle je to právě velký obvod, malé košíčky a správně žena potřebuje mnohem menší obvod a velké košíčky, takže bych se toho nebála. Akorát obecně myslím, že s koupí prádla přes internet je riziko vždycky, že ti nesedne, protože ono záleží i jak daleko od sebe prsa jsou, jaký mají tvar. Nejsem z olomouce, ale podprsenkám vždycky rozumí v marks and spencer a možná máte i obchod Trioly, ta má s astratexem nesrovnatelně kvalitnější prádlo a hodně profi prodavačky

martiniquest
29. dub 2022

Zajdi si v Ol do Galerie Moritz do DIM outletu. Chodila jsem k nim, kdyz jeste byli v Korune, a jsou tam moc fajn zenske, ktere se vyznaji. Astratex jsem zkousela, ale obvod dle jejich vypoctu jsem mela tak zaskrceny, ze jsem nemohla dychat a byla jak jitrnice (75 E), ubrala jsem kosicek a pridala obvod na 80D a je mi fajn. Ale ja potrebuju pohodli. Jak me neco tlaci, nevydrzim to nosit, taky proc bych mela. Btw, moc fajn podprdy maji v Lindexu a M&S v Santovce. Kvalitou srovnatelne s DIM a cena kolem 600.

autor
29. dub 2022

@drep @martiniquest Díky zkusím se podívat. Kamarádky hrozně chválí Astratex, ale já budu raději za asistenci znalé prodavačky. Chci něco pohodlného a aby dobře padla. Cítím se na potřebuju cítit jako žena a ne jen mamina, takže jako základ beru hezky oblečená prsa.

emillyhk
29. dub 2022

Mě velikosti podle Astratexu sedí, taky mám 70E. Ale hodně záleží i na střihu podprsenky, mám oblíbené dva modely, ty mám ve více barvách a jsem spokojená. S přístupem prodavaček v Triole jsem teda moc nadšená nebyla, ale už je to pár let, tak třeba se přístup změnil. Jinak třeba Lindex býval fajn, ale u nás neměli moc výběr v mojí velikosti (tehdy 65D), na pobočce o kousek dál už něco měli. A fajn bývají i menší obchůdky specializované na spodní prádlo, tam si mě prodavačka nejdřív přeměřila a potom mi na jistotu podávala jen to co velikostně sedělo.

martiniquest
29. dub 2022

Tak to zavitej do Spencera. Jejich hladka tshirt bra je krasne mekkoucka a pohodlna

karlafolll
29. dub 2022

Mně Astratex vůbec nesedí a přitom jsou ty podprsenky tak krásné☹

hezz17
29. dub 2022

Objednala jsem si 3, jednu jsem vracela, byla tak divne do spicata 😀 taky me udivilo - maly obvod, velke kosicky. Ale jo, ty dve sedi jak ulite.

vandavivanda
Odpověď byla odstraněná
Zobraz