Dobry den, jak jste to mely se sexem, spise s orgasmem,po druhem porodu? Mela jsem nekolik sexualnich partneru, ale s zadnym jsem nedosahla vaginalniho orgasmu. S manzelem, se kterym jsme 5 let a mame dve deti, jsem dosahla vaginalniho orgasmu nedavno uplne poprve a muzu rict, ze oproti klitoralnimu je to nepopsatelny pocit blazenosti, nadhery a uvolneni. Nevim jestli na tom mel podil druhy porod a nejake zmeny tam dole, nebo jsem se konecne naucila se tomu oddat. Doufam, ze jsem to napsala aspon trochu srozumitelne ...😁
Taky jsem to nikdy nezazila, za chvili me ceka druhy porod, tak snad pak...? 😀 to by bylo super
@marketkaticha @krupka3 Jakože nikdy ani ten druhý? Nebo jen ten vaginální?
@martaskaaa Jen vaginalni, tech druhych si uzivam do sytosti 😀
@krupka3 jo táák..já se už lekla 😃 mám kamarádku, které je přes 30 a nezažila prý ani jeden ještě, tak buďme rady aspoň za něco 🤣
@martaskaaa Jsou zeny, ktere orgasmu pry nedosahnou nikdy, to by me teda kleplo, no.
No jestli na to mel ten druhy porod vliv nevim, ale jestli ano tak dekuju bohu 😂 fakt to bylo baaajecny. Doufam, ze to nebyl muj prvni a posledni 😂 jak na nej asi neporadim, ja delala vsechno stejne jako vzdycky 😁
Konkrétně v tomto směru změna nebyla, ale porody - hlavně ten první , mi hodně pomohly ohledně psychiky při TOM. Spadly zábrany, přestala jsem se stydět, dokázala jsem si to daleko víc užít a uvolnit se.
Před druhým porodem jsem se o tom bavila s jednou poměrně známou rodinnou terapeutkou, a ta mi sdělila, že sex-porod-laktace jsou procesy, které u žen fungují na velmi podobném principu (proto může příliš mnoho prohlídek při porodu porod zablokovat - je to jako kdyby Vás při sexu někdo neustále kontroloval a rušil chtěl,abyste při tom dosáhla orgasmu...), a že pokud je žena nějakým způsobem zablokovaná v jedné z těchto oblastí, často se projeví i v ostatních (takže zábrany v sexu mohou souviset s problémem přirozeně porodit a s problémy s laktací).
Já mám dva porody už za sebou a u mě tedy beze změny 🤭
@marketkaticha jediný návod na vaginální orgasmy je při sexu dráždit zároveň klitoris při samotném styku. Funguje to vždy a okamžitě😉 u mě. Bez dráždění by to bylo na dlouuuuuuuho. Vždy pomůžou moje ruce, sprcha atd. Bohužel partnera ruce nepomůžu, i když by rady, ale chlapi proste neumí dělat vic věci najednou a neudrží rytmus zároveň tělem a rukama😉))))))
@loylii ale tím drážděním nemáš pak právě spíš klitor.orgasmus, když ho masirujes? Jestli ne, tak tím pádem mam i vagi.. 😀
@martaskaaa pro mě je to spojení obou dráždění nejvíc... zároveň drazdenim bodu G zažívám jiné zážitky, než když jen klitoris orgasmy. Pro mě to jsou spojené nádoby. A ještě mám u toho přísavky na bradavky😉
Ahoj holky, přidávám se do diskuze. Já jsem svůj první vaginální orgasmus zažila před pár dny, je mi 28 a do této doby jsem měla jen klitoriální orgasmus. Jsem rok a půl po porodu a už jsem ani nevěřila, že bych to mohla někdy zažít. Musím říct, že tomu přecházela dlouhá předehra a byla jsem opravdu hodně vzrušená a sex jsme měli v poloze na koníčka, což myslím, že tomu hodně přispělo. 🙂 Myslím, že u mě šlo v tu chvíli taky hodně o stav mysli, že jsem byla hodně uvolněná, tak doufám že příště se to povede zase, bylo to skvělý.
@momi12345 No závidím.. Taky bych chtěla jednou vědět jaký to je, bohužel ve svých 29ti letech jsem to nikdy nezažila.... 😂 Nějaký návody, někdo, jak na to??? 😂