Přecitlivělost po porodu

zuzan88
7. říj 2018

Maminky, mám takový dotaz... Celé mé těhotenství proběhlo bez jakýchkoliv problémů, ale... Co jsem porodila začala jsem být strašně precitlivělá, při sebemenší maličkosti se mi začnou drát slzy do očí. Měla ste to tak taky některá, popřípadě jak z toho ven?

priefi
7. říj 2018

@zuzan88 prozivas sestinedelni blues, to je normalni 😉 az si hormony sednou, bude vse zase lepsi

adau
7. říj 2018

To je "jenom" sestinedeli ☺ je to otravne, narocne, ale uplne normalni 🙂 hormony neocuras, prejde to neboj👍 ale upozorni na to nejblizsi, at to hlidaji, kdyby to uz bylo moc, vyhledej pomoc 😉

krachken
7. říj 2018

Mně trochu pomohly bachovy esence, jinak to bylo k nevydržení. A po šestinedělí už to bylo dobré i bez nich.

jenny91
7. říj 2018

@adau Já naopak probrečela celé těhotenství a po porodu jsem byla úplně v pohodě, ale to je asi jedno, v každém případě jde o hormony. Já jsem to rozpoznávala tak, že když jsem se zkusila na tu situaci podívat s nadhledem, uvědomovala jsem si, že řeším hloupost, ale nemohla jsem si pomoct. Naopak když pak se ty hormony ustálily, tak pokud mě něco rozesmutnilo, dávalo mi to smysl i "racionálně" 🙂

lucie01
7. říj 2018

Já tvrdím, že se ze mě po porodu stala hormonální troska 😁😁 chce to čas, srovná se to 🙂

pasiba
7. říj 2018

No ja řvala jak tur skoro tři měsíce. Bylo to se mnou k nevydržení. Teď má prcek půl roku a to co by mě předtím rozbrečelo, nad tím se dnes směju. Tak to budete muset všichni vydržet to přejde ☺

zuzan88
autor
7. říj 2018

Na štěstí na tom zas tak hrozně nejsem, snažím se to kočírovat, ale přijde mi vše strašně líto. Navíc chlap přemýšlí, že by jel dělat chvíli turnusy do ciziny a to mi taky moc nepřidává...

jitulien
7. říj 2018

Poporodní blues 😀 to byla jízda 😁 nemohla jsem ani zpívat bláznovu ukolébavku 😀

boii
9. říj 2018

tak ne sex

zuzan88
autor
9. říj 2018

@boii věřte, že na ten momentálně nemám ani pomyšlení, dokud nebude "ona" fit 😉😀