Po narození miminka se mnou přítel nespí

karolinekunova
26. pro 2018

Stalo se Vám už taky,že po narození miminka s vámi pritel/manžel přestal spat ? Už to bude skoro půl roku,co mám s přítelem nejuzasnejsi dcerku,ale od doby co se narodila jsme neměly pořádný sex. Vášeň se z našeho vztahu vypařila,dovolila bych i říct,ze už me ani nepritahuje. Když ukážu zájem,nechce,je buď unavený,nebo slibuje v jiný den a to stejně pak nedodrží. Už jsem zoufalá,sex potřebuje každý z nás a me vábí jiní chlapy.

hezz17
26. pro 2018

@karolinekunova zkus si přečíst něco u Madonine komplexu. Píšou teda že je to hlavně u mužů co bylina porodu. U nás stačil plánovaný císařsky řez. Trvalo to tak asi půl roku. Možná déle. Pak se to pomalu vracelo do normálu. Mluvili jsme o tom, manžel si pročetl články a říkal že přesně to co tam píšou on cítí. Prostě nemůže spát s matkou svého dítěte. A bylo to teda to samé. Unavený z práce, radši chodil v 8 spát, aby bylo vidět, že je unavený, zítra, o víkendu... A zítra to bylo zase zítra. Ale přešlo to 🙂

bruckner
26. pro 2018

@karolinekunova no co bych za to dala🙏, u nas je to naopak😧, on by chtel, ale ja ne😧😧

sudylichozrout
26. pro 2018

@bruckner jo, holka, tohle je cesta do pekel. Pokud ho budes odmitat, driv nebo pozdeji ti utece. Zkuste to pomalu, priblizujte se spolu, mazlete se. Nektere holky msji v podvedomi, ze jejich chlap uz splnil povinnost a ze uz ho vlastne nepotrebuji. Zkus s tim pracovat, jinak o nej prijdes.

suzanna123
26. pro 2018

@bruckner tak si je vyměňte - 2 mouchy jednou ranou 😀

misa357
26. pro 2018

@sudylichozrout Ona píše, že se jí nechce, ne že ho odmítá. V tom může být sakra rozdíl.

misicka_2
4. led 2019

@karolinekunova já mám podobný problém. Už během těhotenství nastali mezi mnou a manželem nějaké problémy, býval hodně dní v práci a pokud jsem se mu neozvala já, tak on se mi neozval. Zkusila jsem se mu neozvat, jestli zájem projeví. Od té doby se během týdne neozve, jen když něco potřebuje. Když je se mnou, tak mě neobejme, nedá mě pusu, nevezme mě za ruku, prostě žádný kontakt. Když jdu spát, tak vždy kouká do noci u televize. A popravdě ani já moc zájem o to s ním nemám, když vidím jak se chová.